Düğün arefesinde nefret gözaltısı

Nefret operasyonlarında son olarak düğün arefesinde olan Merve O. gözaltına alındı. Babasıyla taşınacağı yeni evinin temizliğine giden Merve O. polisler tarafından yolu kesilerek emniyete götürüldü.

Nefret operasyonlarında bu görüntüler yaşanıyor

(Video Arşiv)

Bayburt merkezli 10 ilde yapılan operasyon kapsamında 38 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Aralarında okul, dershane ve derneğin de olduğu 53 ikamet ve işyerinde arama yapıldı. 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında özel bir yurtta görevli Merve O.'nun da yer aldığı öğrenildi. 

YURT YÖNETİCİSİNE TERÖR SUÇU

Bir hafta sonra düğün ü olan Merve O. babasıyla beraber yeni tuttukları evi temizlemeye giderken Erzurum yolunda polisler tarafından önleri kesildi. Ne olduğunu anlayamayan Merve O. ve babası araçtan inemeden polisler aracın kontak anahtarlarını aldı. Terör şüphesiyle gözaltına alınan kadın, Bayburt Emniyet Müdürlüğü nezaretine götürüldü. Yaşadığı şoku atlatamayan baba da arabasına binerek emniyet müdürlüğüne gitti. Burada babaya kızının terör örgütü üyeliği ve terör örgütüne finans sağlamak suçlarının yöneltildiği söylendi.

<< Önceki Haber Düğün arefesinde nefret gözaltısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER