Düğün Dernek 2 Sünnet'in oyuncuları İstanbul'da izleyiciyle buluştu

Düğün Dernek 2 Sünnet'in oyuncuları İstanbul'da izleyiciyle buluştu

Düğün Dernek 2 Sünnet filminin oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Barış Yıldız, İstanbul'da izleyicilerle bir araya geldi. Film öncesi sinema salonlarını gezen ünlü oyuncular, izleyicileri esprileriyle güldürerek sinemaseverlerle selfie çekti.

Akşam saatlerinde Levent'te bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki sinemaya gelen ünlü oyuncular, salonları gezerek izleyicilerle bir araya geldi. Film öncesi ünlü oyuncuları karşılarında gören izleyiciler, oyuncularla fotoğraf çektirdi. İzleyicilerle kısa süreli sohbet eden filmin oyuncuları, salondakileri espirileriyle güldürdü. Ünlü oyuncular gezdikleri salonlarda selfie çektirdi. Salonları gezen ünlüler, çıkışta basın mensuplarına filmle ilgili düşüncelerini aktardı.

'BELKİ ÇALGI ÇENGİYİ FİLM YAPABİLİRİZ'

Filmin bu kadar büyük ilgi görmesini beklemediğini söyleyen Ahmet Kural, "Beklediğimizden daha fazla bir ilgiyle karşı karşıyayız, çok mutluyuz. Nazar değmesin. Şuanda 3 katı bir izlenme oldu ama bu işler belli olmaz. Önemli olan seyircinin devamlılık göstermesi. İlk üç gün gayet iyi önemli olan da o zaten. Ama rekor geçilir mi geçilmez mi onu bilmiyorum. Devamı olur mu? Onu bilmiyoruz. Belki çalgı çengiyi yaparız. Hiç belli değil daha bunu bir bitirelim. Başta tabi ki hikaye, Selçuk çok güzel yazıyor senaryoyu. O yüzden de bize sadece parlatmak kalıyor. İkimiz de bir arada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Murat Cemcir ise, "Almanya'da çok büyük bin kişilik bir salonda seyrettik filmi. Burada da seyirciyle birlikte izlemiştik ama orada da çok fazla güldü insanlar. Orada biz hiç bu kadar katılım beklemiyorduk. Bir o kadar seyirci de dışarıda vardı. Çok müthiş bir ilgiyle karşılaştık. Biz ikinciyi yapmayı düşünmüyorduk seyirciyi bir dinleyelim dedik. Seyirci karar verecek esasında. Dizi de yapın diyorlar ama seyircisi karar verecek. Yani sadece biz değil oradaki bütün herkesi seyirci bütün herkesi benimsedi ve o yüzden çok fazla takip ediyorlar." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Düğün Dernek 2 Sünnet'in oyuncuları İstanbul'da izleyiciyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER