Düğünde dikkat çeken detay

Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Selçuk Bayraktar, Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle evlendi.

Düğünde dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahından sonra konuşma yaptı. Erdoğan, “Sümeyye’ye çocukken ceylanım derdim. Gözümün nuru derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor” dedi. Nikah töreninde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın hayat hikayelerinin anlatıldığı kısa bir film yayınlandı. Filmde Sümeyye Erdoğan’ın çocukluğu ve genç kızlık döneminde çekilmiş ve daha önce hiç yayınlanmamış fotoğraflar yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın nikâh töreni nedeniyle Basın Ekspres yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Düğüne yetişmek isteyen protokol araçları, Güneşli Köprüsü üzerinde trafiğe takıldı. Bazı araçlar refüjlerin üzerinden karşı yöne geçti. Ortaya da bu görüntü çıktı. 

HALKALI’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde güvenlik önlemleri bir hafta öncesinden başlamıştı. Düğünden bir gece önce gösteri merkezine çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı. Polis güvenlik önlemlerini 3 aşamalı tuttu. İlk aşamada araç girişleri önlendi. İkinci aşamada polis kimlik kontrolü yaptı. Bu noktadan sadece mahallede oturanlar ve davetliler içeri alındı. Son aşama ise davetliler için oluşturulmuştu. Kurulan güvenlik çadırında, davetlilerin isimleri tek tek kontrol edildi. X-Ray cihazında üstleri aranan davetliler daha sonra gösteri merkezinin olduğu alana servis araçlarıyla taşındı. X-Ray cihazının bulunduğu alandan yukarıya sadece protokol kapısını kullanacak davetlilerin araçları sokuldu. Bu kare de sosyal medyada çokça paylaşıldı.

Polisler sabahın ilk saatlerinde, ara sokaklar da dahil olmak üzere bölgede park edilmiş tüm araçları kontrol etti. Araç sahiplerine araçlarını kaldırmaları ya da gün içerisinde bir daha hareket ettiremeyecekleri söylendi. Sahipleri bulunamayan araçlar ise güvenli bölgenin dışına çekicilerle taşındı.

Ahmet Burak Erdoğan ortaya çıktı!
Erdoğan ve Bayraktar ailelerinin üyeleri Sümeyye – Selçuk çiftinin nişan töreninde toplu fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Nikah töreninde beyaz perdeye yansıtılan görüntüler arasında yer alan fotoğrafta bir detay dikkat çekti.


Son 14 yıldır  aile üyeleriyle birlikte kamuoyuna hiçbir fotoğrafı yansımayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın da aile fotoğrafında yer aldığı görüldü.
Kardeşi Sümeyye’nin nişan töreninde eşi Sema Ketenci ile birlikte yer alan Ahmet Burak Erdoğan fotoğrafta babasının solunda görülüyor. Fotoğrafta Emine Erdoğan’ın yanı sıra Bilal Erdoğan, eşi Reyyan Erdoğan, Esra Erdoğan eşi Berat Albayrak ve çocukları, Selçuk Bayraktar’ın annesi de yer aldı.

<< Önceki Haber Düğünde dikkat çeken detay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER