Dünya basını derbinin ertelenmesini böyle duyurdu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 21 2016
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik gerekçesi ile ileri bir tarihe ertelenmesi dünya basınında da yankı buldu.

Birçok önemli haber ajansı, gazete ve TV'nin manşetten verdiği haberlerde, terör endişesinin derbi maçını ertelettiği vurgulandı.
Dünya basınında öne çıkan başlıklar şu şekilde:
BBC: Güvenlik endişesi derbiyi erteletti
The Guardian: Galatasaray-Fenerbahçe maçı olası bir saldırı korkusundan dolayı ertelendi
FOX: Galatasaray-Fenerbahçe derbisi belirtilmemiş tehdit üzerine iptal edildi
CNN: Güvenlik endişesi derbiyi erteletti
Fan Sided: Bomba tehdidi Türk derbisini erteletti
Sky Sport: Galatasaray-Fenerbahçe derbisi İstanbul'da iptal
Bild: Türk derbisi terörün gölgesinde
L'equipe: Terörizm Galatasaray-Fenerbahçe maçını erteletti
Algemeen Dagblad: Türk derbisi son anda ertelendi
ITV: İstanbul derbisinde güvenlik endişesi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!4.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti5.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!
6.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!7.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi8.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!9.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı10.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







