Dünya starları EXPO'ya geliyor


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye'nin bugüne kadar ev sahipliği yaptığı en büyük uluslararası organizasyon olan EXPO 2016 Antalya'ya Jennifer Lopez, Sting, Scorpions gibi dünya starlarının katılacağını söyledi.

ATSO'nun mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis salonunun girişine pazar günü hayatını kaybeden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok anısına üzeri karanfillerle süslü masa konuldu. Toplantının açılışında da Sevimçok ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Konuşmasında terörden ekonomiye, çocuk tacizlerinden göçmenlere kadar değişik konulara değinen Davut Çetin, 22 Nisan'da başlayacak ve Türkiye'nin bugüne kadar ev sahipliği yapacağı en büyük uluslararası organizasyon olan EXPO 2016 Antalya ilgili şunları söyledi: "'Madonna, Jennifer Lopez gelsin' demiştik. Nihayet güzel bir program da ortaya çıkıyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa, gerçekten Jennifer Lopez, Sting, Scorpions gibi dünya çapında isimlerin gelmesi gündemde. Böyle isimler ilk kez Antalya'ya gelmiş olacak." dedi. ATSO olarak EXPO ile birlikte 'Antalya Alışveriş Festivali' düzenleyeceklerini de açıklayan Davut Çetin, mayısta 1 ay sürecek festival için 400 bin lira bütçe ayırdıklarını bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Dünya starları EXPO'ya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER