7 çocuğun katili 'anneleri' çıktı!

Yaşanan olay şoke etti! Cesetleri bulunan 8 çocuktan 7'sinin annesi cinayetten tutuklandı...

7 çocuğun katili 'anneleri' çıktı!

Avustralya’nın Queensland eyaletinin Cairns kentindeki bir evde, cesetleri bulunan 8 çocuktan 7'sinin annesi cinayetten tutuklandı.

Cairns polis dedektifi müfettiş Bruno Asnicar, boynundan ve göğsünden yaralı olarak hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki kadının uyanık ve anlaşılır bir şekilde polise konuştuğunu açıkladı. Cinayetten tutuklanan annenin ismini açıklamayan polis, kadının yaşını daha önce 34 olarak açıklamıştı.

Detektif Asnicar, "Bir kaç çocuğun annesi olan 37 yaşındaki anne dün gece tutuklandı ve şu anda da Cairns Base hastanesinde polis gözetimi altında" dedi.

Cairns kentinde bir evde Cuma sabahı bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan çocukların evden otopsi için çıkartıldığını aktaran Asnicar, polisin artık cinayetle ilgili kimseyi aramadığını toplumun güvende olduğunu söyledi.

Cairns polisi, ölen çocukların otopsisinin bugün yapılacağını, ölen çocukların 7’sinin kardeş diğer çocuğun ise tutuklanan annenin yeğeni olduğunu ve evde bıçak gibi farklı cinayet aletlerinin de bulunduğunu açıkladı.

Yaşanan kanlı olaydan etkilenenlere danışmanlık hizmeti verileceğini duyuran polis yetkilileri cinayetten tutuklanan annenin, cinayeti neden işlediği ile ilgi bilgi vermedi.

AA
<< Önceki Haber 7 çocuğun katili 'anneleri' çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER