Ali Abdullah Salih yandaşları gazete bastı

06 Şub 2012 00:06 Samanyolu HaberYemen'de Devlet başkanı Salih'in yandaşları resmi gazetenin ofisini bastı.

Yemen'de resmi gazetenin ofisini basan silahlı kişilerin editörler ile gazetecileri dışarı çıkararak, Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih 'in fotoğrafını birinci sayfadan yayınladıkları bildirildi.

El Tavra gazetesi yetkilileri, Salih'in yandaşlarının gazetenin başkent Sana'daki ofisini bastığını ve yanlarında kendi gazetecilerini getirdiklerini söyledi.

Geçen hafta da bir diğer resmi gazete olan El Gomhorya'nın ülkenin güneyindeki Taiz kentindeki bürosunu basan yüzlerce silahlı kişi, devlet başkanının resminin düzeltilmesini talep etmişti.

Aylar süren sokak gösterilerinin ardından Salih'in bu ay yetkilerini yardımcısına devretmesi bekleniyor.

Salih, tedavi görmek için halen New York'ta bulunuyor.

AA


Haber Etiketleri

Ali Abdullah Salih

Sponsor Linkler

Fazıl Say ifade verdi!
En Çok Seyredilen Videolar
Türkçe Olimpiyatları




GÜNÜN KARİKATÜRÜ