Aynı gün kızını, oğlunu ve eşini kaybetti

Sadece 24 saatte hayatının en acı kayıplarını yaşadı.

Aynı gün kızını, oğlunu ve eşini kaybetti

Galler'in güneyindeki Bridgend kasabasında yaşayan 79 yaşındaki Hilary Dennis'in, 24 saatte yaşadıkları tam bir trajedi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, yaşlı kadın önce kızını, sonra oğlunu ve ertesi gün de kocası Carl Dennis'i kaybetti.

SAĞLIK EKİBİYLE ŞAKALAŞTI AMA

Ailenin kızı Caryl, Bridgend'deki baba evine geldiğinde annesine kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Safra kesesi taşı şikayeti olan Caryl, midesinin de ağrıdığını söyledi. Annesi hemen "999"u aradı, yardım geldi.  Hilary Dennis, "Yardım geldiğinde kızım iyi görünüyordu hatta sağlık ekibiyle şakalaştı bile. Kontrol için hastaneye götürüldü ama ertesi gün ölüm haberini aldım" dedi.

OĞLU BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Kızını kaybeden acılı kadın, oğlu Nigel'ı aradı ama ulaşamadı. Aklına kötü şeyler olduğu şüphesi düştü. "Bu bir annelik iç güdüsüydü" diyen kadın, oğlu Nigel'ın evinde ölü bulunduğu haberiyle bir kez daha yıkıldı. Hilary Dennis, "Oğlum beyin kanaması geçirmiş, yardım için telefona uzanmış ama başaramamış" dedi.

EŞİ KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Aynı gün içinde hem kızını hem de oğlunu kaybeden Hilary Dennis, uzunca bir süredir sağlık sorunları yaşayan 60 yıllık hayat arkadaşı, kocası Carl Dennis'i kaybetti. Çocujklarının ölüm haberlerinin ertesi günü Carl Denis, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Sadece 24 satte hayata veden aile fertleri düzenlenen bir törenle toprağa verildi.
<< Önceki Haber Aynı gün kızını, oğlunu ve eşini kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER