Bildiğiniz diğer kafeleri unutun!

Yeni bir konsept ile faaliyet gösteren kafe müşterilerine ev rahatlığı vaat ediyor.

Bildiğiniz diğer kafeleri unutun!

Başkent Bükreş'te bulunan Seneca Anticafe sunduğu hizmetlerle müşterilerinin kaliteli zaman geçirmesini sağlıyor. Müşterilerin sadece geçirdikleri zamanın ücretini ödediği mekanda her şey bedava. Romanya'da türünün tek örneği olan Seneca Anticafe müşterilerine sakin çalışma ortamı, kütüphane, günlük gazete, sınırsız internet, atıştırmalık ve en önemlisi de mutfak imkanı sunuyor.



KENDİNİZİ EVİNİZDEYMİŞ GİBİ RAHAT HİSSETTİRİYOR
Geniş ve ferah bir ortama sahip Seneca Anticafe, iç dizaynı bakımından insana ev rahatlığı hissi veriyor. Güncel kitapların bulunduğu kütüphane bölümünde istediğiniz kitabı okuma imkanına sahipsiniz. Özel olarak hazırlanan masalar, tek ya da grup olarak rahat çalışma ortamı sağlıyor. Ayrıca Seneca Anticafe müşterileri tarafından kurs merkezi ve sergi salonu olarak da kullanılabiliyor. İstenildiğinde rezervasyon yaptırılıp arkadaş gruplarıyla ya da diğer müşterilerle kurs ya da etkinlik düzenleyebiliyorsunuz. Müşterilere açık olan mutfaktan sınırsız kullanım imkanı sunuluyor. Atıştırmalık yiyeceklerin yanında isteyenlerin alkollü olmamak şartı ile dışarıdan yiyecek ve içecek getirmesi serbest.



'BURANIN SESSİZ VE SAKİN OLMASINI ÇOK SEVİYORUM'
Anticafe'nin sürekli müşterilerinden olan Elena Constantin, "Birçok kez buraya geldim. Ortamın sessiz ve sakin olmasını seviyorum. Ayrıca burada isteyenler için bilgisayar imkanı ve çalışma ortamı da var." diyor. Kafeye ilk defa geldiğini belirten Sibel Marcu ise "Güzel bir ambiyansı var. En yakın zamanda kızımla birlikte buraya kitap okumaya gelmeyi düşünüyorum. Karşılıklı oturup çayımızı içerken kitap okuyacağız." dedi. 



'İNSANLARIN KALİTELİ VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ BİR YER'
Müşterilerinin boş zamanlarını değerlendirdiği ve sakin bir çalışma ortamı bulabildiği Seneca Anticafe'nin kurucularından Victor Alexa, "Biz buraya Anticafe olarak isimlendiriyoruz. Bildiğimiz kafe, kütüphane, stüdyo, sergi salonu karışımı bir proje. İnsanların ev rahatlığında eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebildikleri bir konsept. Müşterilerimiz Seneca Anticafe'mizde saati 8 lei'den (yaklaşık 2 Euro) burada bulunan kütüphanemizden, internetimizden, mutfağımızdan, bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, sinevizyonumuzdan ücretsiz yararlanabiliyorlar. Birkaç Avrupa ülkesinde gördüğümüz bir tarzdı. Bu konsepte bilgisayar, sinevizyon gibi yeni araçlar ekleyerek Bükreş'e getirmek istedik. İlk başta biraz çekindik ancak müşterilerimiz her geçen gün daha çok ilgi gösteriyorlar." dedi.

5 SAATTEN FAZLASI ÜCRETSİZ
Kafede günlük 5 saatten fazla zaman geçirdiğiniz takdirde diğer saatler için ücret talep edilmiyor.
<< Önceki Haber Bildiğiniz diğer kafeleri unutun! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER