Esed: Şam harabeye dönse de ben kazanacağım

Suriye'nin resmi ajansı SANA'nın haberinde, 'Vakıflar Bakanlığı'nın Mevlit Kandili münasebetiyle El Afram Camisi'nde düzenlediği dini kutlamalara katılan Esad'ın mevlit dinleyip namaz kıldığı belirtildi

Esed: Şam harabeye dönse de ben kazanacağım

Habere göre, Vakıflar Bakanı Muhammed Abdülsettar El Seyyid, Hz. Muhammed (S.A.V)'in yaşadığı dönem ile Suriye 'deki mevcut durumu kıyaslayıp tüm Suriyelilere, 'Esad'ın diyalog çağrısından yararlanma' çağrısı yaparken, "Vatanımızın yaşadığı krizden Allah'ın izniyle çıkacağız" dedi.

ÜLKENİN GÜVENLİĞİ İÇİN DUA

Bakan, cuma günü için de 'milyonluk dua' çağrısı yaptı. Settar, "Suriye camilerinde cuma namazlarından sonra, ülkeye güvenliğin yeniden dönüşü için dua edilecek" dedi.

Suriye devlet televizyonunda canlı yayınlanan Mevlit Kandili programı sırasında ise Esad'ın Suriye Müftüsü Ahmed Hassun ile yan yana oturduğu görüldü.

Hassun ve diğer din adamlarıyla sohbet eden Esad mevlidin ardından korumaları eşliğinde dışarı çıkarken, arabasının direksiyonuna kendisinin geçmesi de dikkatlerden kaçmadı.

ŞAM HARABEYE DÖNSE DE BEN KAZANACAĞIM

Londra'da Arapça olarak yayımlanan Şark el Evsat gazetesinin haberine göre, aralık ayında Birleşmiş Milletler (BM) ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El Ahdar El İbrahimi ile görüşmesi sırasında Esad kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. El İbrahimi'nin muhaliflerin Şam'ı yıkmak pahasına bu savaşı kazanacağını söylemesi üzerine, Esad; "Şam yıkılsa ve harabeye dönse bile bu savaşı ben kazanacağım" dediğini yazdı.
<< Önceki Haber Esed: Şam harabeye dönse de ben kazanacağım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER