Kadının kulağından öyle bir şey çıktı ki...

kulağından gelen 'tuhaf ses' ve dayanılmaz baş ağrılarının ardında şok eden bir gerçek varmış

Kadının kulağından öyle bir şey çıktı ki...

İngiliz bir kadın, baş ağrısı ve kulak akması gibi sağlık sorunları şikayetiyle gittiği doktorda duydukları karşısında şok oldu.

İngiliz bir kadın, kulağından gelen 'tuhaf ses' ve dayanılmaz baş ağrılarının ardından doktora gidince hayatının şokunu yaşadı.
Daily Mail'in haberine göre; erkek arkadaşıyla Peru'ya tatile giden 27 yaşındaki Rochelle Harris'in ülkesine döndüğünde baş ağrısı ve kulak akması gibi sağlık sorunları baş göstermeye başladı.
Doktora gittiğinde ilk olarak "kulak iltihabı" teşhisi koyulsa da daha sonra kulak burun boğaz ekibinin daha kapsamlı muayenesinde kadının kulağından 'et yiyen kurtlar' çıktı. Aldığı haber karşısında dehşete düşen kadın, kurtların henüz beyne ulaşamadığını duyunca ise rahat bir nefes aldı.

Discovery Channel belgeseline konu olan olayda, kurtların beyne ulaşamadığı ancak kulak kanalından 11 milimetrelik bir derinliğe sızdıkları belirtildi. Doktorlar ilk olarak kurtları kanala 'zeytinyağı' dökme yöntemiyle boğmaya çalıştı.

Ertesi gün bu yöntem sonuç vermeyince başka bir şekilde iki tanesini çıkartmayı başaran doktorlar, kulakta daha fazla kurt olma ihtimalini göz önünde bulundurdu. Bunun üzerine kulağa daha yakın bir araştırma yapan doktorlar, gördükleri karşısında şok oldu: Kulağın içinde 8 dev kurtçuğun daha olduğu belirlendi.

Çıkarılan kurtçuklar incelemeye gönderildi. Araştırmada bir çeşit kurt sineğinin kHarris'in kulağının içine yumurtalarını bıraktığı keşfedildi. Kadının sağlığının iyi olduğu, kurtların kalıcı bir hasar bırakmadığı açıklandı.
<< Önceki Haber Kadının kulağından öyle bir şey çıktı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER