Polisi şaşkına çeviren ayrıntı

Çin'in doğusunda geçtiğimiz gün yaşanan ve hafızalardan uzun süre silinmeyecek bebek kurtarma operasyonuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Duvardan ağlama sesi duyunca!...

Doğduktan kısa bir süre sonra kanalizasyon borusundan kurtarılan bebeği annesinin ihbar ettiği belirtildi. Çevresinden hamileliğini saklayan 22 yaşındaki anne, kürtaj masrafını karşılayamadığı için bu yolu seçmiş.

"Duvarların arkasından gelen ağlama sesi”ne yönelik ihbar alan itfaiye yetkilileri, uzun uğraşlar sonucunda birkaç günlük olduğu anlaşılan bebeği kurtarmayı başarmıştı. O ihbarın genç anneye ait olduğunun ortaya çıkması şaşkınlığa neden oldu.

Olay, binaya ait ortak bir tuvalette doğum yapan kadının olayı sessizce izlemesinin ardından ortaya çıktı. Annenin evine uğrayan polis, evdeki incelemeler sonucunda kadından şüphelendi ve sorguya aldı. Bekar anne bu sırada suçunu itiraf etti. Yetkililer, çocuğun babasının ise halen arandığını açıkladı.

Tuvaletin "L" şeklindeki borusuna sıkışan 2,3 kilogram ağırlığındaki bebeğin bu halde en az 2 saat beklediği belirlenmişti.
<< Önceki Haber Polisi şaşkına çeviren ayrıntı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER