Tribün kavgası Tahrir'e sıçradı

03 Şub 2012 16:12 Samanyolu HaberMısır'ın başkenti Kahire'deki Tahrir Meydanı'nda göstericilerle polis arasındaki çatışmalar tekrar başladı.

Polisin göstericileri dağıtmak için kullandığı gazdan etkilenen çok sayıda kişi hastanelere kaldırıldı.






Polisle çatışanlar arasında El Ahli ve Zamalek futbol takımlarının taraftarları da bulunuyor.

Görgü tanıkları bugünkü çatışmalarda çok sayıda kişinin yaralandığını belirtiyor.

150'den fazla yaralı var

Mısır'ın başkenti Kahire'de Tahrir Meydanı çevresindeki çatışmalarda 150'den fazla kişinin yaralandığı belirtildi.

Gönüllü doktorların verdiği bilgiye göre, yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor. Doktorlar, şu an için ilaç miktarının yaralıları tedavi etmek için yeterli olduğunu, yaralıların büyük bir bölümünün güvenlik güçlerinin kullandığı gazdan dolayı zehirlendiğini belirtti.

Bu arada Tahrir Meydanı'nda bulunan Amerikan Üniversitesi çevresinde ve İçişleri Bakanlığı'na yakın sokaklarda muhalif göstericilerin güvenlik güçleriyle çatışmaları sürüyor.

Taraflar arasında şiddetli çatışmalar olduğu gözleniyor.


Sponsor Linkler

İskenderun'da üzücü olay
En Çok Seyredilen Videolar
Türkçe Olimpiyatları

GÜNÜN KARİKATÜRÜ