Kurtlar Vadisi'nin o senaryosu gerçek oldu!

Kanada'nın Montreal kentinde iki mahkumun kaçış planı film senaryolarını aratmadı...

Kurtlar Vadisi'nin o senaryosu gerçek oldu!

Kanada'nın Montreal kentinde iki mahkum, hapishane avlusundan helikopterle kaçtı. Kaçan mahkumlardan biri yakalandı, diğeri ise aranıyor. Kanada resmi yayın kuruluşu CBC'nin bölgesel radyo yayınının haberine göre, Benjamin Hudon-Barbeau ve Danny Provencal adlı mahkumlar Montreal kentinin 60 kilometre kuzeybatısındaki Saint-Jerome Hapishanesi'nden helikopter yardımıyla kaçtı. Hapishane avlusuna doğru alçalan helikopterden sarkıtılan ip merdiven sayesinde kaçan ve Chertsey bölgesindeki geniş ormanlık alana doğru uzaklaşan mahkumlar için tüm eyalette arama çalışmaları başlatıldı.

Polis, kaçış sırasında kullanılan helikopteri, kırsal alanda terk edilmiş halde buldu. Ölümle tehdit edilerek helikopteri kullandığı iddia edilen pilotun şoke olduğu ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Bölgedeki diğer şehirlerin emniyet birimlerinden de yardım alan polis ekipleri, kaçan mahkumlardan Barbeau'yu kısa sürede yakaladı. Diğer mahkum Provencal için arama çalışmaları sürüyor. Ormanlık bölgede köpeklerle arama çalışmalarını sürdüren polis, helikopterlerle de termal tarama yapıyor.

Her iki mahkumun da Hells Angels simli suç örgütünün liderlerinden olduğu belirtiliyor.

O SENARYO GERÇEK OLDU

Kurtlar Vadisi dizisinde de, "Halo Dayı" lakaplı Halil İbrahim Kapar Polat Alemdar tarafından polis helikopteri ile cezaevinden kaçırılmıştı.

<< Önceki Haber Kurtlar Vadisi'nin o senaryosu gerçek oldu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER