Yolcu uçağı kaçırıldı iddiası

Avustralya'dan havalanan bir yolcu uçağı kaçırıldığı iddia edilmişti. Uçaktaki bir yolcunun, uçağın kaçırıldığına dair haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Yolcu uçağı kaçırıldı iddiası

Avustralya'nın Virgin Blue Havayollarına bağlı bir uçağın kaçırılarak Endonezya'nın Bali Havaalanına indirildiği iddia edildi. Ancak Virgin Blue Havayolları yetkilisi uçağın kaçırılmadığını, sarhoş bir yolcunun kokpite girmeye çalıştığını söyledi. Yolcunun tutuklandığı bildirildi.
"Uçağının kaçırıldığına dair haberler doğru değil"
Avustralyalı Virgin Blue Havayollarına ait bir yolcu uçağının kaçırıldığına dair haberlerin doğru olmadığı bildirildi. Hem Virgin Blue Havayolu hem de Endonezyalı yetkililerin yaptıkları açıklamalarda alkollü bir yolcunun kokpite girmek istemesi sonucu pilotun kaçırılma alarmı verdiği ortaya çıktı.  Agresif hareketlerde bulunarak kokpite girmek isteyen alkollü bir yolcunun bu duruma sebep olduğu ve durumun kaçırılmayla bir ilgisi olmadığı belirtildi. Kaçırılma alarmına neden olan alkollü yolcunun Bali’de tutuklandığı ve polis merkezine götürüldüğü bildirildi. Avustralya’nın Brisbane kentinden Endonezya’nın Bali Adasına giden Virgin Blue Havayollarına ait Boeing 737 tipi bir uçağın kaçırıldığı alarmı verilmişti. İHA
<< Önceki Haber Yolcu uçağı kaçırıldı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER