'Dur' ihtarına uymayıp kaçan araçtan yola çelik kasa atıldı


Ankara'da, 'dur' ihtarına uymayan şüpheli otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Ekipleri bir türlü atlatamayan ve araçtaki para kasasını yola atan zanlılar, otomobilin tekeri patlayınca yakayı ele verdi.

Olay, saat 04.00 sıralarında yaşandı. Etimesgut'ta devriye gezen polis ekipleri, uyarılarına rağmen durmayan 3 zanlının bulunduğu şüpheli aracın peşine düştü. İstanbul Yolu'na çıkan ve buradan Yenimahalle'ye kadar gelen zanlılar ekipleri atlatmayı başaramadı. Polis ekipleri, arka kapısı açık olan aracın içinde büyük bir çelik kasa olduğunu fark etti. Cengiz Aytmatov Caddesi'nden 2416 Cadde'ye giren zanlılar Yenimahalle Hastanesi'nin arka tarafında kasayı yola fırlattı. Bir süre daha yoluna devam eden otomobildeki zanlılardan biri, kurtulmak için kendini de araçtan aşağı attı. Sol arka tekeri patlayan otomobil tekrar geldiği Cengiz Aytmatov Caddesi'nden daha fazla ileri gidemedi. Diğer iki zanlı, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kendini araçtan atan zanlı olay yerinde, yaya olarak kaçan zanlılardan biri ise bir sitenin yakınında yakalandı. Üçüncü zanlı ise kayıplara karıştı. Araçtan fırlattıkları kasa da yol kenarında bulundu. Düz kontak yapıldığı belirlenen araçta eldiven, tornavida ve benzeri aletler tespit edildi. Yakalanan iki zanlı emniyete götürüldü. Kasa üzerinde olay yeri inceleme ekipleri parmak izi ve delil araştırması yaptı. Bu arada, olaya yakın saatlerde Etimesgut, İstasyon Mahallesi'ndeki bir işyerinden kasa hırsızlığı ihbarı yapıldığı öğrenildi. Kasanın sahibini tespit etmeye çalışan ekipler olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yakalanan zanlılardan birisinin 26 ayrı suçtan aranması olduğu anlaşıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan araçtan yola çelik kasa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER