Dursun Çiçek: Ergenekon davası inşallah hukuk yoluna girecek

Dursun Çiçek: Ergenekon davası inşallah hukuk yoluna girecek

Eski Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek, Ergenekon davasında hukuk ve adaletin yavaş yavaş yerine geldiğini söyledi. Çiçek, "Türkiye'ye şunun müjdesini verebiliriz. Poyrazköy, Fenerbahçe davalarından sonra Ergenekon davası da inşallah hukuk yoluna girecek." dedi.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde başlayan Ergenekon davasının temyiz incelemesinin ilk duruşmasında eski Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek de hazır bulundu.

Verilen öğle arasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Dursun Çiçek, yıllardır hukuk ve adalet aradıklarını, yavaş yavaş bulmaya çalıştıklarını söyledi. Çiçek, "Türkiye'ye şunun müjdesini verebiliriz. Poyrazköy, Fenerbahçe davalarından sonra Ergenekon davası da inşallah hukuk yoluna girecek. Bu kumpası kuranların yargılandığını gerçek suçluların Silivri'de yargılandığını o duruşma salonlarında söyledik. Bu salonlara sahip çıkın, gerçek darbeci örgütü burada yargılayacak derdik. O günler yakındır, bunun müjdesini milletime vermek istiyorum. Türk hakimlerine, savcılarına da güveniyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Çiçek: Ergenekon davası inşallah hukuk yoluna girecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER