Dursun Özbek ilk kez konuştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak Mustafa Denizli'nin istifasıyla ilgili konuştu.

Dursun Özbek ilk kez konuştu

Özbek şunları söyledi:

'Hayırlı olsun'

"Mustafa Hoca'nın istifasını yönetim kuruluna taşıdım. Orada hocaya verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ettik. Galatasaray'a ve Mustafa Hoca'ya hayırlı olsun. Kendisine bundan sonraki mesleki hayatında başarılar diliyorum. Hocam zaten kendisi bu kararı almış. Saygı duyuyorum. Kendisinin şahsi bir kararıdır."


'Yapılanma içerisindeyiz' 

"Galatasaray'da bir yapılanma içerisindeyiz. Bizim yapmak istediğimiz Galatasaray'da kalıcı olacak bir yapılanmanın olması. Yarın maça Orhan Atik ile çıkacağız."

'Eleştiriler hizmet aşkımıza engel değil' 

"Bize yapılan eleştirileri yapıcı karşılıyoruz. Eleştirilmekten de korkmuyoruz. Elbette eleştirileceğiz. Bu eleştiriler bizim Galatasaray'a hizmet aşkımıza engel değil."

'Bu zor günlerden taraftarımızla çıkacağız' 

Galatasaray, bu zor günlerden çıkacaksa taraftarıyla beraber çıkacak. Bugün "Tek bilek tek yürek" kampanyamızın asıl sebebi budur. Taraftarımız Galatasaray'ı hiçbir zaman yanlız bırakmasın. Elbette inişli çıkışlı dönemler olabilir fakat bu Galatasaray'ın büyüklüğünü asla değiştirmez.

İstifa sorusuna cevap vermedi

Öte yandan Dursun Özbek, kendisine yöneltilen "Galatasaraylılar kan ağlıyor. Hocası istifa etti. Siz de istifa edecek misiniz?" sorusuna yanıt vermedi.
<< Önceki Haber Dursun Özbek ilk kez konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER