Dursun Özbek: Podolski uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek bir futbolcu


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, transferini gerçekleştirdikleri Lukas Podolski'nin Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek bir futbolcu olduğunu söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın Lukus Podolski ile 3+1 yıllık resmi sözleşme imzaladığı törende açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda Podolski ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Kendisi Galatasaray'a uzun süre hizmet verecek bir futbolcu. Lukas, Almanya'nın 10 numarasıydı, kendisini uzun süredir izliyorduk. Takıma büyük katkı vereceğini biliyoruz. Kendisine Galatasaray'da başarılar diliyorum. Taraftarlarımızın da bu tranfserlerle ilgili büyük beklentisi vardı. Onu da karşıladık." diye konuştu.

BAŞKA TRANSFER OLACAK MI ?
Bir gazetecinin "Sneijder ve Drogba ayarında başka oyuncular gelecek mi ?" sorusuna ise Başkan Özbek, "Geçen sezonu şampiyon olarak bitirdik. Şimdi Süper Kupa'yı hedefliyoruz. Geçen sezonun şampiyon takımının eksikliklerini tespit ettik. Transfer ağustos ayı sonuna kadar devam ediyor. Acele etmeye gerek yok. Kulübümüze en iyi şekilde hizmet edecek oyuncuları tranfser etmek istiyoruz. Mali şartları en iyi şekilde zorluyoruz. Daha tranfser etmek istediğimiz oyuncular var." diye cevapladı.
Başkan Özbek, gelecek yıl içinse şunları dile getirdi:
"Şampiyonluğun en büyük adayı takımını oluşturuyouz. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a yakışır bir ekip kuracağız. Biraz sabırlı olmak gerekiyor."

CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Özbek: Podolski uzun yıllar Galatasaray'a hizmet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER