Duygun Yarsuvat çekildi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ortak katılacağı, "Sporda Şiddet ve Kulüpler Kanun Tasarısı Taslağı" adlı panel öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı; Yarsuvat, panele katılmaktan vazgeçti.

Duygun Yarsuvat çekildi

Yarsuvat'ı Yıldırım ile bir araya getirmekten alıkoyan isim Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek oldu. Özbek ve 23 Mayıs'taki seçime gireceği yönetim kurulu adayları, dün yaptıkları toplantıda Başkan Duygun Yarsuvat'ın bu panele katılmasının Galatasaray'a zarar vereceğini savunarak, sarı-kırmızılı kulübün 1 numarasından, Aziz Yıldırım ile birlikte panele katılmaması gerektiği fikrini ortaya attı.

Yarsuvat yönetiminin ağır topu olan Özbek'in de, Başkan Yarsuvat'tan panele katılmamasını rica ederek, "Bu panelin konusu olan şike ve şiddet, Galatasaray'ın gündeminde hiçbir zaman olmaz. Bu panele katılmanızı camia ve taraftarımız olumlu bulmuyor" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Başkan adayı Özbek'in bu isteği üzerine Yarsuvat panele katılmaktan vazgeçti. Böylece Aziz Yıldırım ile Duygun Yarsuvat buluşması gerçekleşmemiş oldu. 

DHA
<< Önceki Haber Duygun Yarsuvat çekildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER