Duygun Yarsuvat'tan 4. yıldız göndermesi


Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Duygun Yarsuvat, mali kongrede bir çantadan yıldız çıkartarak, "İşte bu 4. yıldız. Galatasaray'ın arşivlerine geçsin. Yalnız dikkat edin sözleşmeler gibi kaybolmasın." diyerek mevcut yönetime göndermede bulundu.

Galatasaray Kulübü'nün Mali Genel Kurul toplantısında söz alan eski başkan Duygun Yarsuvat, "Bir Galatasaraylı, elinde yeterli delil olmadan geçmiş yönetimleri suçlayamaz." diyerek geçmiş yönetimlerin araştırılma konusuna karşı olduğunu kaydetti.

Yarsuvat, "Elinde bir şey varsa çıkarır masaya koyar. Aksi takdirde tüm kamuoyunu Galatasaraylılara şüpheyle bakan duruma düşürürsünüz. Galatasaray 111 yaşındadır. 111 yaşındaki bu kulüp hiçbir zaman tribünler, sosyal medyadan aldığı emirlerle yönetilmemiştir. Bir gözümü kırparım tribünler ayağı kalkar, kaşımı aşağı indiririm, tribünler yerine oturur tarzı bir yönetim yoktur. Ama bu yönetimde gelmiştir. Kendi kitlenle oynanmaz. Kitle psikolojisi çok güçlü bir silahtır. O silah sizi vurur. Tribünlerde kendi takımızın kaptanını yuhalatırsanız, kendi kulübünüzün oyuncusunun arkasında durmazsanız sizi de aynı muameleye tabi tutarlar. Hiçbir Galatasaraylı, Galatasaray için bütün varlığı için çalışan kişilerin böyle muameleye maruz kalmasını kabul edemez. Siz de buna göre davranın. Galatasaray etiğine uygun hareket edin." diye konuştu.

"HİÇBİR GALATASARAYLI, HİÇBİR GALATASARAYLININ ALNINI KARIŞLAYAMAZ"

Yarsuvat, hiçbir Galatasaraylının, başka bir Galatasaraylının alnını karışlayamayacağını vurgulayarak şöyle konuştu: "Son zamanlarda yine medya üzerinde çıkan bir kavgayı duydum. Hayret içinde kaldım. Ondan sonra da divanda bir konuşma yaptım. Galatasaraylılar birlik olmalı, birbirlerine karşı daha saygılı olmalı diye. Sonra bir baktım, bir genç; 'Mustafa Denizli'yi eleştiren yöneticinin alnını karışlarım' diye. Hiçbir Galatasaraylı, hiçbir Galatasaraylının alnını karışlayamaz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum ama şunu söylemem gerekiyor ve bu arkadaşlarımı da sizin görüşlerinize bir kere daha sunmak istiyorum. Çok kısa bir süre içinde de olsa büyük bir başarı elde ederek, Galatasaray Kulübümüz Türkiye'nin 20. şampiyonu olarak 4. yıldız ile taçlanmıştır. Bu başarı Ali Dürüst ve yönetim kurulumuz tarafından gerçekleştirilmiş bir başarıdır."

"DİKKAT EDİN SÖZLEŞMELER GİBİ KAYBOLMASIN"

Duygun Yarsuvat konuşmasının sonunda bir çantadan yıldız çıkartarak, "İşte bu 4. yıldız. Alkışlarınızla bunu divan başkanına veriyorum. Galatasaray'ın arşivlerine geçsin. Yalnız dikkat edin sözleşmeler gibi kaybolmasın. (Kalamış sözleşmesi)" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Duygun Yarsuvat'tan 4. yıldız göndermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER