DÜZELTME: '460 ton koyun sütü açık artırma ile satılacak'


ANKARA (CİHAN)- Sayın Abonemiz;

"460 bin ton koyun sütü açık artırma ile satılacak" başlığı ile daha önce servis edilen haberimizde sehven '460 bin ton' diye yazılmıştır. Doğrusu "460 ton koyun sütü açık artırma ile satılacak" olacaktır. Düzeltip, yeniden servis ediyoruz.

Gözlü, Altınova ve Polatlı tarım işletme merkezlerinde üretilecek koyun sütünün satışı için söz konusu ihale 18 Mart 2015 Çarşamba günü saat 14.30'da açık artırma usulü ile Ankara'daki Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.
Açık artırma başlangıcı için kilosu 2,10 lira muhammen bedelinde olan tahmini 460 ton koyun sütünün muhammen tutarı ise 966 bin lira olarak belirlendi. İhale için geçici teminat 48 bin 300 lira olarak hesaplandı. Kısmi teklifin kabul edilmeyeceği ihalede koyun sütünün sağımı Gözlü, Altınova ve Polatlı tarım işletme müdürlüklerinde yapılacak, nakliyesi müşteriye ait olacak. Geçici teminat, muhammen bedelin yüzde 5'i tutarında olacak. İhale şartnamesi Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve ilgili işletme müdürlüklerinden temin edilebilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber DÜZELTME: '460 ton koyun sütü açık artırma ile satılacak' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER