E3 2015 yarış oyunları adına neler sundu!

Her yıl Los Angeles’da düzenlenen dünyanın en büyük oyun fuarı olan E3, bu sene de oyunculara heyecan dolu anlar yaşatarak geldi ve gitti.

E3 2015 yarış oyunları adına neler sundu!

EA, Ubisoft, Sony, Microsoft, Bethesda gibi dev firmalar dev konferanslar düzenleyerek adeta oyunlarını ve marka değerlerini yarıştırdı. Her bir konferans ayrı güzeldi ve her firma bir çok yeni oyun duyurarak E3 heyecanını oyunculara hissetirdi. Bununla beraber varlığından haberdar olduğumu oyunlar hakkında da yeni bilgiler ve görüntüler aldık. Bu oyun türleri arasında Yarış Oyunları da vardı ve konferans yeni duyuru ve haberlerle renklenmeye devam etti. Dilerseniz hız tutkunları için bu E3 neler sundu şöyle bir göz gezdirelim.


Öncelikle duyurulduğu andan itibaren araba oyunlarına hayran kitle tarafından inanılmaz büyük bir heyecan ve beklenti içerisinde beklenen yeni Need For Speed oyunundan ilk defa oyun içi görüntüler yayınlandı. EA, adeta şov yaptı da diyebiliriz. Çünkü oyun klasik Need for Speed standartlarına ve en sevilen seri olan Underground serisine keskin bir dönüş yaparak oyunu yeniden tanımlayacak gibi görünüyor. Need for Speed’in en sevilen yanı olan sokak yarışları konseptine dönen oyun bu konuda beklentileri asla boş çıkarmayacak gibi. Tanıtım videosu ve konferans esnasında edindiğimiz bilgiler doğrultusunda oyundaki modifikasyon sisteminin bugüne kadar yapılmış en detaylı sistem olduğu bilinmekte. 20 yıllık tecrübelerini biriktiren ve oyunculara en iyiyi sunmaya hazırlanan EA’nın söylediklerine göre oyunun haritası Need for Speed Rivals’ın 2 katı büyüklüğünde olacak. Oyunun grafiklerinin de harika olduğunu söylemek gerekiyor. Oyun 3 Kasım’da PC ve tüm konsollar için piyasada olacak.


Bir diğer yeni oyun haberi de sürpriz bir şekilde Trackmania serisinden gelmiş durumda. Kendine has hayran kitlesi ve oynanış dinamikleri olan bu son sürat yarış oyununda yine fizik kurallarını alt üst edeceğiz. Bugüne kadar birçok oyun yayınlayan seri bu defa yayınlayacakları oyunu sadece konsollara özel olarak duyurdu. Oyunun adı ise Trackmania Turbo olacak. Serinin ilk oyunundan bu yana çizgisini hiç bozmayan Trackmania, yine bize eşsiz pistler ve rekabet deneyimi sunacak. Oyunda rastgele harita sistemi ve kendi haritalarınızı oluşturabilceğinzi bir mod da bulunacak. Her yarış deneyiminde farklı pistler ile karşılaşmak oyuncuların elinde olacak. PC kullanıcıları tarafından şu sıralar ilgi görmeyen oyunun konsollar için özel bir oyun üretme tercihi bakalım amacına ulaşabilecek mi göreceğiz. Oyun bu yıl içerisinde yayınlanacak.


Microsoft konferansında karşımıza çıkan Forza serisinin 6. oyunu ise harika bir sürpriz yaparak sahnede John Ford III tarafından tantıldı. Kendisi motorlu taşıtların babası sayılan Ford ailesinin üçüncü nesil üyesi. Oyunun sunumunun ardından harika bir video ile tanıtımı yapılan oyunun özellikle grafikleri ağızları açık bırakacak cinsten. 1080p ve 60 fps olarak karşımıza çıkacak oyunda özellikle gece yarışları son derece gerçekçi ve zor olacak. Oyunda bu gibi hava şartlarının zaten zor bir deneyim sunan Forza’ya etkisi her zamankinden daha fazla olacak.

Yarış Oyunları şovlarını E3 içerisinde de yaptı ve hayranlarını memnun etmeyi başardı. Türü sevenler 2016 yılı içerisinde de bol bol hız tutkularını oyunlar aracılığı ile alabilecek. Siz de hemen şu anda bu tür oyunları denemek isterseniz, http://www.oyungemisi.com/yaris-oyunlari/ adresinden hız ve rekabet dolu anlar yaşayabilirsiniz.

<< Önceki Haber E3 2015 yarış oyunları adına neler sundu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER