Ebruli Gençlik Derneği'nden burs için kermes

Ebruli Gençlik Derneği'nden burs için kermes

Aydın Ebruli Gençlik Derneği, öğrencilere burs için bir haftalık kermes düzenledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çeştepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Aydınlılar büyük ilgi gösterdi.

Dernek üyeleri ve gönüllülerin desteğiyle düzenlenen kermeste gıda, konfeksiyon, çeyizlikler, yöresel ürünler, yöresel yemekler ve kıyafetler büyük ilgi gördü. Mehteranla yapılan kermesin açılışında yöresel halk oyunları da ilgi çekti. TV sunucusu Asım Yıldırım'ın şiir dinletisi, İzmir Arguvan Sanat Merkezi'nden Gürkan Yılmaz'ın kum saati gösterisi, İzmir Gediz Üniversitesi'nde öğrenim gören yabancı öğrencilerin mini Türkçe olimpiyat gösterisi, Türk Sanat Musikisi dinletisi, Semazen gösterisi ve söyleşiler etkinlikte büyük ilgi gördü.

Amaçlarının ekonomik durumu iyi olmayan okumak için Aydın'a gelen öğrencilere burs imkanı sağladıklarını belirten Ebruli Gençlik Derneği Başkanı Mehtap Karagöz, "Aydın'da okuyan öğrencilere bu tür kermeslerle burs imkanı sağlıyoruz. Burada elde edilen gelirler öğrencilerimize burs oluyor. Derneğimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bir hafta süren kermesimiz çok güzel geçti. Aydınlılar büyük ilgi gösterdiler. Etkinliklerimiz de büyük ilgi gördü." dedi.

Kermesin bugün akşam sona ereceğini de belirten Ebruli Gençlik Derneği Başkanı Mehtap Karagöz, kermesin son gününde Çeştepe Kültür Merkezi'nde Gökmen'in konseriyle sona ereceğini belirtti.
CİHAN
<< Önceki Haber Ebruli Gençlik Derneği'nden burs için kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER