Ecdada mektup yazanlara ödülleri verildi


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi, 12 Mart Mehmet Akif Ersoy'un vefat yıl dönümü ve İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısı ile anma programı düzenlendi.

Programda, ecdada en güzel mektup yazan öğrenciler de ödüllendirildi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Tarihçi Cahit Sunay, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılma süreciyle ilgili gençlere bilgi verdi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca 81 ilde uygulanan olan 'Ecdad'a Mektup' yarışması kapsamında ödül alan Hilal Karasu, Gül Bentoğlu, Hakan Kara'ya ödülleri, Erzurum GHSİM Şube Müdürleri Şinasi Polat ve Bülent Tilkidöğen tarafından verildi. GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, 'Mehmet Akif Ersoy'un söylediği gibi Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın' diyerek, programa konuşmacı olarak katılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Cahit Sunay, Şinasi Polat ve Bülent Tilkidöğen ile katılımcı gençlere teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de Yakutiye Gençlik Merkezi'nin düzenlediği programdan dolayı gençlik liderlerine teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Ecdada mektup yazanlara ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER