Edirne’de 10 saatlik elektrik ve su kesintisi

Pazar günü planlı bakım çalışması nedeniyle şehrin büyük çoğunluğu ile köylerde 10 saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Edirne’de 10 saatlik elektrik ve su kesintisi

Trakya Elektrik Dağıtım (TREDAŞ) şirketi tarafından yapılan açıklamada 29 Mayıs Pazar günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında TEİAŞ İletişim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü’nce planlı bakım çalışması yapılacağından, elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Elektrik kesintisinden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Edirne Sultan 1’nci Murat Devlet Hastanesi’nin yanı sıra Edirne Belediyesi İçme Suyu Tesisleri, merkeze bağlı 28 köy, Süloğlu İlçesi’ne bağlı 7 köy, Lalapaşa İlçesi’ne bağlı 12 köy, merkeze ilçedeki fabrikalar, otoyol gişeleri, Botaş vana istasyonu, doğalgaz tesislerine, işyeri ve evlere elektrik verilemeyecek.

SU DA VERİLEMEYECEK

Edirne Belediye Başkanlığı da içme suyu tesislerinde de yaşanacak elektrik kesintisi nedeniyle kent merkezindeki 16 mahalleye su verilemeyeceğini açıkladı. 

Yazılı açıklamada pompaların elektrikle çalıştığı hatırlatılarak şunları söyledi:

"Bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Pazar günü yaşanacak olan elektrik kesintisine dikkat çeken Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri depolarda ve terfi merkezlerinde bulunan pompaların çalışabilmesi için elektriğe ihtiyaç duyulmaktadır. Yaşanan elektrik kesintiden dolayı Çavuşbey, Dilaverbey, Mithatpaşa, Sabuni, Talatpaşa Caddesi, Abdurrahman, Karaağaç, Yancıkçışahin, Şükrüpaşa, Fatih, Nişancıpaşa, Sarıcapaşa, Barutluk, Menzilahir, Meydan, Babademirtaş Mahalleleri’ne TREDAŞ’ın 29 Mayıs 2016 Pazar Günü gerçekleştireceği bakım çalışmalarından dolayı su verilmeyecektir."

<< Önceki Haber Edirne’de 10 saatlik elektrik ve su kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER