Efeler Belediyesi'nin kurs kayıtları devam ediyor


Aydın'ın Efeler Belediyesi tarafından, gençlere ve yetişkinlere yönelik açılacak beceri kurslarının kayıtlar devam ediyor. Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenecek kurslar, 15 dalda olacak ve türüne göre 3 ile 6 ay devam edecek. Başarılı olanlar, Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika alacaklar. Kayıtlar, bu hafta sona erecek.

Beceri kurslarıyla ilgili bir açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan, ilçe halkının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Özakcan, "Belediyemiz bünyesinde boncuk çiçek, çeyiz ürünleri hazırlama, dekoratif ahşap süsleme, elde kurdele işi, makrome örgü, mis sabun, örme ve düğümlü takı yapma, özel gün ve nikah şekeri hazırlama, taş bebek yapımı, tabii kumaş çiçek yapımı ve takı, resim kursu olarak da desen, yağlı boya, akrilik çalışmalar ve ebru olmak üzere toplam 15 ayrı dalda beceri kursu açılacak. 12 Ağustos'ta başlayan başvurularımız, 28 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde son bulacak. Kayıtların başladığı günden bugüne vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. İlgilerinden dolayı kurslarımıza kayıt yaptıran kursiyerlerimize şimdiden teşekkür ederim. Kurslarımıza katılarak el becerilerini geliştirmek ya da aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz." dedi.

Beceri kursları, Hasan Efendi Mahallesi'nde bulunan Efeler Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde, ayrıca Çeştepe Mahallesi Kavaklar Meydanı Mutlu Vardar Parkı'nda verilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Efeler Belediyesi'nin kurs kayıtları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER