Efsane hoca hastaneye kaldırıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 25 2015
Paylaş
X Post
Trabzonspor'un efsane teknik adamlarından Ahmet Suat Özyazıcı hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde Trabzon'daki evinde banyoda düşen ve başını çarpan 78 yaşındaki Ahmet Suat Özyazıcı yakınları tarafından Fatih Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif bir beyin kanaması geçirdiği belirtilen ve ilk müdahalesinin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevkedilen Özyazıcı'nın kontrol amaçlı olarak hastanede tutulacağı öğrenildi. Özyazıcı'nın bilincinin açık olduğu ifade edildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na yönelik saray kayyımı çıkışı2.Trump’dan İran’a bir tehdit daha3.Bakanın cevap vermeye kaçındığı o soruya emniyet ve bakanlık 'mevzuata uygundur' dedi!4.Savaş suçlarından aranan Netanyahu yeniden aday oluyor5.Davanın seyrini değiştirebilecek ifade: Leyla'nın annesi mahkemede konuşacak
6.MHP'de yaprak dökümü sürüyor! Bu sefer Manisa İl Teşkilatı7.Brooklyn Amity davasında karar çıktı: Okulun kapanması veya faaliyetlerinin durması söz konusu değil8.Dik duralım Allah bizi yalnız bırakmaz9.Kılıçdaroğlu 9 milletvekilini disipline sevk etti, Özel'in kurmayları "yetkisiz" dedi10.Adalet Bakanı Akın Gürlek, ‘çıplak arama’ sorusundan bakın nasıl kaçtı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












