Ege Çocuk Hastanesi'nde karne heyecanı


Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda yatan hasta çocuklar eğitimlerine Çocuk Hastanesi içinde bulunan Ali Suavi Hastane İlkokulu'nda devam ediyor. Çocuk Hastanesi'nde tedavileri devam eden 15 çocuk için karne töreni düzenlendi.

Belirli rahatsızlardan dolayı hastanede yatılı tedavi gören 7-10 yaş arası çocuklar, eğitim öğretim hayatlarından geri kalmasınlar diye, eğitim öğretimlerine Çocuk Hastanesi'nde Ayşe Sarı ve Cevat Güzce ile devam etti. Okuldaki aktivitelerinin eksikliğini yaşamamaları için düzenlenen karne töreni, taburcu olacak hastaların da katılması için 2 gün erken gerçekleştirildi.

Karne törenine, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Şube Müdürü Mehmet Emin Bakay, Ege Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Kansoy, Prof. Dr. Nilgün Kültürsay ve aileler katıldı.

Kadir Kadıoğlu törendeki çocuklarla teker teker tanışarak, derslerini sordu. Ali Suavi Hastane İlkokulu'na kitap desteği yapacaklarını söyleyen Kadıoğlu, kitap okumanın önemini vurguladı.

Törende şiir okuyan çocuklar karnelerinin yanı sıra pasta, limonata ve hediyelerle uğurlandı. Sevinçleri yüzlerinden belli olan çocuklar, derslerinde başarılı olacakları için öğretmenlerine söz verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Ege Çocuk Hastanesi'nde karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER