Ege'de yine facia: 3'ü çocuk 7 ölü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 27 2016
Ege Denizi'nde İstanköy Adası'na (Kos Adası) 1 mil kala batan polyester sürat teknesindeki 15 Suriyeli mülteciden üçü çocuk yedi kişi yaşamını yitirdi.

Üç kişinin kurtarıldığı olayda, denizde kaybolan beş kişi için Türk ve Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince arama kurtarma çalışması başlatıldı.
İstanköy'de yayın yapan 'www.kostoday.com' adlı sitenin haberine göre; Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Mahallesi yakınlarından bu sabah denize açılarak İstanköy Adası'na geçmeye çalışan Suriye uyruklu 15 mültecinin içinde bulunduğu sürat teknesi, adaya 1 mil kala battı. Türk ve Yunan ekipler, bölgeye hareket etti. Dört Yunan Sahil Güvenlik Botu ve iki Türk Sahil Güvenlik Botu ile bir Yunan Sahil Güvenlik helikopterinin yaptığı çalışmada; üçü çocuk yedi kişinin cesedine ulaşıldı. Cenazeler, İstanköy'deki hastanenin morguna kaldırıldı. Üç sığınmacı kurtarılırken, kayıp beş kişinin arandığı belirtildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.Teknik güncelleme duyurusu3.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı4.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!5.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış
6.AİHM ailesinden 850 km uzakta tutulan kişi için Türkiye'yi mahkum etti!7.Fatih Erbakan’dan KHK'lıların durumuna dikkat çekti: Aileleriyle birlikte milyonlar mağdur8.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?9.CHP’li Tan güvenlik zaafını açıkladı: İHA, Ankara’da ROKETSAN’a çok yakında düşürüldü10.Fevzi Çakır da Habertürk'teki görevinden istifa ettiğini duyurdu

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







