Egemen'den Flaş karar!

Bursaspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de forma giyen deneyimli stoper Egemen Korkmaz'ın gelecek sezon Türkiye'de forma giyeceği iddia edildi.

Egemen'den Flaş karar!

33 yaşındaki Egemen, futbol hayatını İsviçre 2. Ligi takımlarından FC Wil'de sürdürüyor. Egemen Korkmaz'ın hem Trabzonspor'da hem Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı teknik direktör Ersun Yanal, tecrübeli savunmacıyla yeniden birlikte çalışmak istiyor. Futbol kariyerine Balıkesirspor'da başlayan tecrübeli isim, Kartalspor ve Bursaspor'un ardından Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giydi. Başarılı futbolcunun kariyerini yeniden Türkiye'de sürdüreceği iddia edildi.

Trabzonspor ile anlaşan Yanal, ilk olarak saha içinde ve saha dışında kavgaların bitmediği bordo-mavili takıma ağabeylik yapacak tecrübeli isimlere yöneldi. FC Will 1900 forması giyen Egemen Korkmaz ile görüşen Ersun Yanal, 33 yaşındaki futbolcudan olumlu yanıt aldı. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Egemen'in İsviçre ekibinden ayrılmak istediği ve menajeriyle bonservisini alması için bir görüşme yaptığı öğrenildi.



KAYNAK: HÜRRİYET


<< Önceki Haber Egemen'den Flaş karar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER