'Eğitim denince akla sadece ders çalışmak gelmemeli'

'Eğitim denince akla sadece ders çalışmak gelmemeli'

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin başarılı olmalarını sağlayacak etkenlerin geliştirilmesi gerektiğini belirterek, eğitim denince akla sadece dersin gelmemesi gerektiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında Yozgat Merkezdeki okul müdürlerinin katılımı ile eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yozgat Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, okulların temizliği,destekleme kursları, kılık kıyafet, tasarruf, sosyal faaliyetler, öğretmenlerin derse giriş çıkışları konularından bahsederek, yapılması gereken ve alınacak tedbirler hakkında bilgiler verdi.

Eğitim denilince akla sadece ders çalışmak gelmemeli diyen Kuş, "Öğrencilerimizin her türlü sosyal faaliyetlere katılımının sağlanması gerekir. Okullar öğrencilerimizin ikinci evidir ve bu evde öğrencilerimizin temiz bir ortamda kılık ve kıyafetlerine dikkat edilerek tertip ve düzen içinde eğitim görmeleri sağlanmalıdır." dedi.

Destekleme kurslarının öğrenciler için çok yararlı olduğunu ifade eden Kuş, "Kurslara katılımın en üst seviyede olması için gerekli tedbirlerin alınıp öğrencilerimizin destekleme kurslarına teşvik edilmesi gerekir." dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, okul müdürlerinin isteklerini dinleyerek sorun ve beklentiler konusunda fikir alışverişinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber 'Eğitim denince akla sadece ders çalışmak gelmemeli' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER