'Eğitim Sokağı' öğrencilere teneffüsde de eğitim verecek


Hatay'ın Erzin İlçesinde Hürriyet Ortaokulu idarecileri, okul koridorlarında da öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak 'Eğitim Sokağı' projesini başlattı. Okul koridorlarını eğitim öğretim için kullanma adına düzenlenen eğitim sokağı, teneffüslerde de öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak.

Erzin'de Hürriyet Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, diğer eğitimcilere örnek teşkil edecek bir projeyi hayata geçirdi. Öğretmenler, matematik, fen, İngilizce ve Türkçe derslerinde öğrencilere yardımcı olabilecek, eğitsel materyalleri ve bilgileri eğlenceli ve dikkat çekici hale getirerek okul koridoru ve kapılara astılar.

İlginç uygulamada, okul koridorları farklı derslerden oluşan sokaklara dönüştürüldü. Okulun öğrencileri de duvarlarda yer alan eğitici resimlere bakarak derslerde öğrendikleri bilgileri tekrar etme şansı yakalıyor.

Eğitim öğretim yılı boyunca yenilenerek devam edecek eğitim sokağının açılışı için düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, şube Müdürü Mehmet Çalık, Halk Eğitim Müdürü Cemal Özsoy, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber 'Eğitim Sokağı' öğrencilere teneffüsde de eğitim verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER