2014 ÖSYM - LYS tercih kılavuzu burada

ÖSYM, üniversite tercihi yapacak adaylar için 2014 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu internet sitesinde yayımladı.

2014 ÖSYM - LYS tercih kılavuzu  burada

ÖSYM, üniversite tercihi yapacak adaylar için 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu yayımladı.

ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet internet sitesinden yayımlanan ÖSYS klavuzuna göre, ÖSYS tercih işlemleri, 7 Temmuz'da başlayacak ve 17 Temmuz'da sona erecek. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacak.

ÖSYS TERCİH KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre, https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklar.

Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacak. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak.

 İşlemler, 17 Temmuz saat 23.59'da sona erecek. Tercih süresi uzatılmayacak.Tercih yapacak adayların, kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini bu kılavuz bilgilerine göre yapmaları gerekiyor.
<< Önceki Haber 2014 ÖSYM - LYS tercih kılavuzu burada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER