AÖF sınavlarına girecek öğrenciler çaresiz!

Bu hafta sonu yapılacak Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girecek olan öğrenciler, kardan dolayı yolların kapalı olması nedeniyle çaresiz kaldı.

AÖF sınavlarına girecek öğrenciler çaresiz!

 Şırnak’ta birçok ilçe ve köyde yollar kapalı olurken, giriş çıkışların yapılamadığı öğrenildi. 

Anadolu Üniversitesi açıköğretim, iktisat, işletme fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı güz döneminde vize sınavları 14-15 Aralık tarihinde yapılacak. Türkiye’nin birçok yerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, haftasonu yapılacak açıköğretim sınavlarına girecek olan öğrencileri de etkileyecek gibi görünüyor. 

Açıköğretim sınavlarının sadece illerde yapılması ilçe ve köylerde yaşayan öğrencileri çaresiz bıraktı. Birçok ilçe ve köylerin yoğun kar nedeniyle yolları kapandı. Yolları kapanan ilçe ve köylerde kalan öğrenciler nasıl sınava gireceklerini bilemiyor. Yarın başlayacak olan Açıköğretim sınavlarına girecek olan öğrenciler çaresiz olduklarını söyleyerek yetkililerin buna bir çözüm bulmalarını istedi. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Midyat-İdil-Cizre, Hakkari-Şırnak, Eruh-Şırnak, Dereli-Şebinkarahisar yolları kar ve tipi, İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkisi ise çığ nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

CİHAN
<< Önceki Haber AÖF sınavlarına girecek öğrenciler çaresiz! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER