Anafen Dershaneleri’nden SBS'de büyük başarı!

Anafen Dershaneleri, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencilerini açıkladı.

Anafen Dershaneleri’nden SBS'de büyük başarı!

  • Türkiye genelinde tüm sorulara doğru cevap veren 110 öğrenciden 27’si Anafen Dershaneleri’nden çıktı.
  • Gökhan Yavuz Bayram ile İhsan Uyan ise 500 tam puanla Türkiye birincileri arasında yer aldı. 
  • Türkiye birincisi olan İhsan Uyan, başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu ifade etti. 

Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Anafen Dershaneleri de Fırat Kültür Merkezi’nde düzenlediği törenle dereceye giren öğrencilerini kamuoyuyla paylaştı. Başarı gösteren öğrencilere törende plaket verildi. Dershane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde tüm sorulara doğru cevap veren 110 öğrenciden 27’si Anafen Dershaneleri’nden çıktı. Okul puanlarının da değerlendirildiği sıralamada, Gökhan Yavuz Bayram ve İhsan Uyan ise 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. 2013 SBS’de 16 öğrencinin 500 tam puan alarak birinciliği paylaştığı kaydedildi. 

Tüm soruları doğru cevaplandıran ve okul puanıyla birlikte Türkiye birincisi olan Özel Yıldırım Koleji'nden İhsan Uyan, başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu ifade etti. Okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür eden Uyan, başarısında onların payının da büyük olduğunu dile getirdi. Kendisine da zaman ayırdığını aktaran İhsan Uyan okul tercihi için ise henüz karar vermediğini söyledi. İhsan’ın kız kardeşi Esra da abisin sadece ders çalışmadığını kendisiyle oyun oynadığını da belirtti. Baba Recep Uyan da, oğlunun başarısında okul ve dershane öğretmenlerinin önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Özellikle dershanenin rehberlik hizmetinden çok memnun kaldıklarını aktaran Recep Uyan oğlunun Türkiye birincisi olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Plaketini aldıktan sonra duygularını aktaran Gökhan Yavuz Bayram da, sürekli ders çalışmak yerine düzenli çalışmanın ve dersi iyi dinlemenin önemli olduğunu söyledi. Türkiye birinciliğini paylaşan Bayram Robert Koleji’ne gitmeyi hedeflediğini ifade etti. Fırat Kültür Merkezi’ndeki program dereceye giren öğrencilerin zafer pozu vermesiyle sona erdi. 
<< Önceki Haber Anafen Dershaneleri’nden SBS'de büyük başarı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER