Gaziantep YGS birincileri yine FEM Dershaneleri'nden çıktı!

2013 YGS Sonuçları Açıklandı. Alınan sonuçlara göre Gaziantep il 1.si, 2.si ve 3.sü Fem Dershaneleri'nden çıktı.

Gaziantep YGS birincileri yine FEM Dershaneleri'nden çıktı!

Gözde Laden ERKANOĞLU Türkiye 12.si ve tüm alanlarda Gaziantep 1.si, Gülbehan KOÇAK Türkiye 56.sı, Gaziantep 2.si, Ahmet İNAL Türkiye 159.su, Gaziantep 3.sü oldu.

 Fem-Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Ahmet DEMİR, alınan sonuçların çok süprüz olmadığını, çünkü dersanelerin Gaziantep’te her sene dereceler çıkardığını, bu senede 1. 2. 3. ve ilk onda daha bir çok derecenin dersanelerinden çıktığını söyledi.

Bu sonuçların çıkmasında öğretmenlerin gayretleri ve öğrencilerin planlı çalışmalarının etkili olduğunu söyleyen Demir, sonuçların bu sene sürpriz bir şekilde erken açıklandığını bu nedenle kısa zamanda genel sonuçları alamadıkları için genel bir değerlendirme yapamadıklarını, fakat öğrencilerin net durumları göz önüne alındığında, bireysel başarılarının yanında kitlesel başarı ortalamalarının da yüksek olduğunu söyledi.

Ayrıca Demir, bu başarıda emeği geçen, herkese teşekkür etti ve YGS’nin 1. aşama olduğunu esan olanın LYS olduğunu ve çalışmalarının bu doğrultuda devam edeceğini bildirdi.
<< Önceki Haber Gaziantep YGS birincileri yine FEM Dershaneleri'nden çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER