Kaynak Holding, Boğaziçi Üniversitesi ile 'inovasyon' diyor!

Kaynak Holding çalışanları inovasyon eğitimiyle işlerine değer katacak.

Kaynak Holding, Boğaziçi Üniversitesi ile 'inovasyon' diyor!

Kaynak Holding, Boğaziçi Üniversitesi ile inovasyon alanında eğitim işbirliği başlattı. Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon ve Rekabet Odaklı Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile gerçekleştirilen işbirliği ile Kaynak Holding çalışanları inovasyon eğitim programı alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaynak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Sedat Kocar inovasyonun iş dünyasına getirdiği rekabet gücünü önemsediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Günümüz dünyasında rekabeti sürdürebilmek yenilikçilikle, inovasyonla mümkün. Yaptığımız işleri daha iyi süreçlere taşıyabilmek için farklı bakış açıları kazanmamız gerekiyor. Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte öncülüğünü yaptığımız bu girişimle hem çalışanlarımız hem de kurumumuz için kalıcı bir değer üretmeyi amaçlıyoruz.”

YENİLİKÇİ DÜŞÜNCE TABANA YAYILIYOR

İnovasyon ve Girişimcilik Programı Koordinatörü Prof. Dr. Arzu Tektaş Kaynak Holding çalışanlarının katılacağı programı şöyle değerlendirdi:  “Merkezimizin eğitim ve sosyal sorumluluk hedefleri arasında yenilikçi düşünce sistemini ulusal tabana yaymak ve yenilikçi girişimleri yaygınlaştırmak önemli yer tutmakta. Programımızın bu hedeflerin gerçekleşmesine önemli katkıda bulunarak, bireylere, kurumlara ve topluma fayda yaratmasını diliyoruz.”

HEM TEORİ HEM PRATİK

8 dersin yanı sıra 2 çalıştay ve sektör odaklı seminerlerden oluşan programın önemli bir kısmı uzaktan eğitim araçlarıyla gerçekleşecek.  Çalıştaylar katılımcılara fiilen uygulama yapma fırsatı sunarken, seminerler ilgili sektörlerin önde gelen yöneticilerini tanıma ve dinleme olanağı sağlıyor.

Zengin içeriğe sahip programda İnovasyon Kültürü ve Yenilikçi Yaklaşımlar, İnovasyon Ekonomisi, İnovasyon Politikaları ve Fonlar, Girişimcilik ve İş Planı, Yenilikçi Yaklaşımlarla Pazarlama, Yenilikçi Yaklaşımlarla Finans ve Muhasebe, Yenilikçi Süreçler ve Yönetimi ile Yenilikçi Bilgi Teknolojileri ve E-Ticaret dersleri yer alıyor. Programda ayrıca İş Planı Geliştirme çalıştayı da bulunuyor.
<< Önceki Haber Kaynak Holding, Boğaziçi Üniversitesi ile 'inovasyon' diyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER