TEOG'a Anafen damgası

Anafen Dershanelerinde okuyan 9 öğrenci,TEOG sınavlarında Türkiye birincisi oldu.

TEOG'a Anafen damgası

Anafen Dershaneleri Edirne Şubesi’nin 9 öğrencisi TEOG sınavlarında Türkiye birincisi oldu.

Sınvlarda elde ettiği başarılarla adını duyuran Anafan, bu geleneğini Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG)’nda sürdürdü.

Türkiye’de bir milyon 300 bin öğrencinin girdiği sınavda Anafen öğrencileri bir başarıya imza attı. Dershanenin merkez ve Havsa’da 8, Uzunköprü şubesinden ise 1 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye’nin zirvesinde yerini aldı.

Yine dershanenin 13 öğrencisi de 120 sorunun 119’unu doğru cevaplamayı başardı. Anafen Dershaneleri, önemli bir başarıya imza atan öğrencileri için Hilly Otel’de bir plaket töreni düzenledi. Törene öğrencilerin yanı sıra aileleri ve dershane öğretmenleri katıldı. 

Törende konuşan FEM Dershaneleri Genel Müdürü Erdoğan Duman, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bireysel ve kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Duman, öğrencilerin bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okul yöneticilerine, okul ve dershane öğretmenlerine, maddi ve manevi fedakârlıklarını esirgemeyen valilere teşekkür etti, öğrencilere ise hayat boyu başarı diledi.

CİHAN
<< Önceki Haber TEOG'a Anafen damgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER