Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu açıldı

Sosyal medya ve Dijital Pazarlama’dan Müşteri İlişkileri Yönetimine 11 farklı branşta Mikro MBA eğitimleri eğitimleri var.

Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu açıldı

Türkiye’nin İlk Online Tematik İşletme Okulu Açıldı

Univerist® BS Eğitim ve danışmanık Hizmetleri bünyesinde kurulan ve “Türkiye’nin İlk Online Tematik İşletme Okulu” ünvanıyla Univerist® Business School Açıldı.Eğitim programları içerisinde Yönetim ve Liderlik eğitimlerinden İnsan Kaynaklarına. Sosyal medya ve Dijital Pazarlama’dan Müşteri İlişkileri Yönetimine 11 farklı branşda Mikro MBA eğitimleri eğitimleri var.

Türkiye’de Bir ilk mi?

Avrupa da yaygın olarak kullanılan ve sadece belirlenen alanda uzmanlaşmak anlamına gelen “Tematik Okul” kavramı Türkiye’de de bazı Lise ve Üniversitelerde uygulanıyor. Online İşletme eğitimleri olarak İlk defa Univerist BS bünyesinde Kozyatağı/Kadıköy de Kuruldu.

Eğitimler Nasıl veriliyor?

Eğitimler Türkiye’de 20’den fazla Üniversitenin kullandığı Sakarya Üniversitesi Teknokent’de geliştirilen Türkiye’nin İlk Açık Yaymak Kodlu yazılımı ALMS ve PERCULUS Eğitim yönetim Sistemleriyle %30 İngilizce %70 Türkçe Olarak veriliyor. Öğrenciler kendilerine tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile tanımlanan süre içinde İnternet bağlantısı olan her yerden 7/24 eğitimlere devam edebiliyor. Aynı Anda Sistemimize 500 öğrenci kayıtlı bulunabilir ve PERCULUS Sanal sınıflarımızda canlı ders dinleme imkanı var.

Mikro MBA Nedir?

MBA eğitimlerinin temeli yoğunlaştırılmış yönetim bilimleri eğitimleridir. Hangi iş alanı, hangi sektör olursa olsun, hangi akademik eğitimi alırsanız alın e-Mikro“Master of BusinessAdministration” Mikro MBA programında okutulan derslerin pratikte de kullanılabilirliğinin ispatlanmış olması MBA eğitimlerinin önemini daha da artırmaktadır. Yönetim departmanlarında kariyer hedefleyenlerin yeni eğitimler almaya ve alınan eğitimlerini güncelleştirmeye her zaman ihtiyacı olacaktır. 
 

Univerist® Business School’dan Alınan Sertifika eğitimlerin avantajları neler?

1) Rekabet Avantajı Sağlar Araştırmalar gösteriyor ki, sertifika sahibi insanlar daha hızlı ve verimli çalışmakta, yönetim konusunda daha başarılı olmaktalar. Onlarla beraber görev aldıkları kurulular da hedeflerine daha kolay ve çabuk ulaşmakta, böylelikle rakiplerinin önüne geçmekteler.

2) İş Bulma Kolaylığı: Sertifikalı personelin daha üstün standartta hizmet vereceği ve işe daha uygun olduğu bilindiği için, şirketler de tercihlerini onlardan yana yapmaktalar.

3) Zamandan Kazanma Şansı: Uzun yıllar süren deneyimler sonucu edinilen bilgileri konsantre Online sertifika programlarında öğrenme fırsatından faydalanarak, önceden yapılmış hataları tekrarlamadan, daha hızlı ve verimli bir başlangıç yapmaya olanak sağlar.

4) Proje Ödevlerini Univerist Elektronik Dergilerinde Yayınlama fırsatı. Yayına uygun projeler danışman eğitmenlerle birlikte Hakemli dergilerde yayınlanır. 

Eğitimler Nasıl Başvurabiliriz ?

Eğitimlere www.univerist.com.tr adresinden başvurabilirsiniz.



<< Önceki Haber Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER