EGSD, üretici ile tedarikçileri 3. defa buluşturacak


etiket' title='Ege haberleri'>Ege Giyim Sanayicileri Derneği, (EGSD) hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçileri, 3. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri buluşmasında bir araya getiriyor. İki yıldır başarıyla gerçekleştirilen ve EGSD'nin prestij projesi olma yolunda ilerleyen organizasyonuna bu yıl yaklaşık 40 firma katılacak. EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Dernek yönetimi olarak özellikle İzmir ve Ege Bölgesi ekonomisine katkı sağlayan projeler üretmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Özden, fuar ve sergi organizasyonlarının üreticiler ile tedarikçiler için büyük bir şans olduğunu ve bu yüzden son derece önemsediklerini söyledi. Adeta mini bir fuar havasında geçen buluşmaların her geçen yıl daha fazla katılımcıya ulaştığını vurgulayan Özden, "Bu yıl yine dokuma-örme kumaş, boyahane, ambalaj, yazılım, nakış, brode, güpür, konfeksiyon makinaları, barkod sistemleri, yazılım, etiket, tela, aksesuar, fermuar gibi ürün grupları üreticileri ile EGSD üyeleri gün boyunca ikili görüşmeler gerçekleştirecek." dedi.

Geçtiğimiz yıl, tekstil ve hazır giyim sektörü ile birlikte ayakkabı, deri sektörlerinden 300'e yakın profesyonel ziyaretçinin katıldığı etkinlikte gün boyunca önemli bağlantılara imza atıldığını hatırlatan Özden, "Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması gelenekselleşerek büyüyen ve sektörün ihtiyaçlarını karşılayan bir mini fuar. Tüm sektör temsilcilerimizin 11 Mayıs'ı şimdiden takvimlerine not etmelerini, sadece bir gün sürecek bu önemli buluşmayı kaçırmamalarını hatırlatıyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber EGSD, üretici ile tedarikçileri 3. defa buluşturacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER