2,6 milyon aracı geri çağırdı

1 milyon 39 bin aracı teknik arıza, 7 vitesli çift debriyajı 1,6 milyon aracı da yağ değişimi konusunda geri çağırdığı bildirildi.

2,6 milyon aracı geri çağırdı

Alman otomobil firması Volkswagen'in "Tiguan" ve "Amarok" modellerindeki 1 milyon 39 bin aracı teknik arıza, 7 vitesli çift debriyajı 1,6 milyon aracı da yağ değişimi konusunda geri çağırdığı bildirildi.

Volkswagen'den yapılan açıklamada, 2008 ile 2011 yılları arasında üretilen 800 bin Tiguan model aracın geri çağrıldığı, bu araçların far sisteminde problem bulunduğu ve kısa bir müdahale sonrası düzelme imkanı olduğu belirtildi. Bu araçlardan 147 bininin Almanya'da olduğu vurgulanan açıklamada, yine geri çağrılan 239 bin Amarok 2.0 dizel motorlu aracın da akaryakıt dolaşım sisteminde pürüzler olduğu, bu nedenle geri çağrıldığı ifade edildi. Açıklamada, 7 vitesli çift debriyajlı 1,6 milyon aracın da isteğe bağlı olarak yağ değişimi konusunda geri çağrıldı bildirildi. Öte yandan, Volkswagen 7 vitesli araçlarında Çin'de mart ayında bir sorun daha yaşamış ve 384 bin aracını geri çağırmıştı


<< Önceki Haber 2,6 milyon aracı geri çağırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER