600 TL üzeri alışverişe gömlek hediye

Konyalı Saat’ten 600TL Üzeri Alışveriş Yapan Herkese Tasarım Gömlek Hediye!

600 TL üzeri alışverişe gömlek hediye

Konyalı Saat’ten 600TL Üzeri Alışveriş Yapan Herkese Tasarım Gömlek Hediye!

Konyalı Saat, 11 Mart- 14 Nisan tarihleri arasında Konyalı Saat’ten 600TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Gömlekevi.com sitesi işbirliğiyle tasarım gömlek hediye ediyor. 

Konyalı Saat sevdikleri için farklı hediye seçeneği arayanlara özel olarak yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Gömlekevi.com sitesi işbirliğiyle Konyalı Saat’ten 600 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kendi gömleğini tasarlama şansı veriyor. Kumaşından rengine, stilinden modeline hatta yazısına kadar kendinizin tasarlayacağı gömleklerden birine sahip olabilmek için tek yapmanız gereken; 11 Mart – 14 Nisan tarihleri arasında Konyalı Saat mağazalarına uğramak.

Konyalı Saat modayı takip eden, zarif, şık ya da sportif marka seçenekleriyle saat tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Kaliteli kayışları, rengarenk tasarımları ve işlevselliğiyle herkesin tarzına uygun saati bulabileceği Konyalı Saat, bu çok özel kampanyasıyla 11 Mart- 14 Nisan tarihleri arasında tüm saat severleri mağazalarına davet ediyor. Siz de bu tarihlerde bilekleriniz boş kalmasın istiyorsanız en yakın Konyalı Saat mağazasına uğrayın. İster sevdiklerinizi sevindirin, isterseniz kendi tasarladığınız gömlekle tarzınıza farklılık katın.

<< Önceki Haber 600 TL üzeri alışverişe gömlek hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER