Bank Asya hisseleri yeniden işleme açıldı, tavan yaptı

Borsa İstanbul, Bank Asya'nın hisselerini saat 14.00'te yeniden işleme açtı. İkinci seansta yüzde 10,14 prim yapan Bank Asya hisseleri 0.76 TL'ye yükseldi.

Bank Asya hisseleri yeniden işleme açıldı, tavan yaptı

Bank Asya hisseleri yeniden işleme açıldı. Borsa İstanbul 'dan KAP'a yapılan açıklamada Bank Asya hisselerinin saat 14.00'te işleme açılacağı duyuruldu. Bank Asya hisseleri 18 Eylül 'de işleme kapatılmadan önce 0.69 liradan işlem görmüştü. 

İşte Borsa İstanbul'un Bank Asya açıklaması: 

"Asya Katılım Bankası A.Ş. paylarının işlem sırası, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (BİAŞ) Yönetmeliği'nin 25/b maddesi uyarınca geçici olarak işleme kapatılmıştı. Asya Katılım Bankası sırası 14:00'ten itibaren yeniden işleme açılacaktır. Şirket paylarının işlemleri Ulusal Pazar 'daki son işlem gününde oluşan baz fiyat (0,69 TL) ve +/- yüzde 10 fiyat marjı ile başlatılacaktır. "

TAVAN YAPTI

Bank Asya  hisseleri, ikinci seansa 0.69 liradan başladıktan hemen sonra 0.64 liraya kadar gerileyen hisse, daha sonra gelen alımlarla artıya geçti. Bank Asya hisseleri saat 15:37 itibariyle yüzde 10,14 primle 0.76 TL'ye yükseldi.

<< Önceki Haber Bank Asya hisseleri yeniden işleme açıldı, tavan yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER