E-bordro' ile maaşınızı öğrenin tıkla öğren

E- Bordro ile maaşınızın geçen ay ne kadar yattığını öğrenmek için haberdeki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz

E-bordro' ile maaşınızı öğrenin tıkla öğren

E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistem. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterli.
E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistemdir. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir. Fakat genellikle memuriyet sicil numaraları sisteme tanıtılmadığı için eğer girişte sorun yaşarsanız memuriyet sicil no alanına 1 veya 0 girerek deneyiniz.

E Bordro Öğrenmek için Tıkla
  E-BORDRO İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA  Emekli Sicil Numarası ile Memuriyet/Kurum Sicil Numarasının say200i sistemine girilmemesi veya hatalı girilmesi nedeniyle maaş bordrolarını alamayıp hata mesajı alan personellerin, öncelikle kendi kurum mutemetlerine müracaat etmek suretiyle eksik/hatalı olan bilgilerini (Emekli/memuriyet sicil numarası) muhasebe biriminden sisteme girdirmeleri/düzelttirmeleri gerekmektedir.  Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı personellerinden alınan e-postalarda kurumları tarafından kendilerine memuriyet sicil numaraları verilmediği, bunun yerine mebsis numarası verildiği bildirilmektedir. Bu durumda olan MEB personellerinin kendi kurum mutemetlerine müracaat ederek memuriyet sicil numarası yerine maaş bilgi girişi formunda bulunan Memuriyet Sicil No alanına mebsis numarasını say2000i sistemine girdirmeleri gerekmektedir.  Bu çerçevede, yukarıda belirtilen hususlar dikkate alınarak bordro alınamaması durumunda, [email protected] adresine e-posta gönderilmeden önce ilgili tahakkuk birimine ve muhasebe birimine müracaat edilmesi gerekmektedir. [email protected] adresine sadece, söz konusu müracaatlardan sonuç alınamaması durumunda e-posta gönderilecektir.  E- Bordro ile maaşını hemen öğren 
<< Önceki Haber E-bordro' ile maaşınızı öğrenin tıkla öğren Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER