Wuxes ayakkabı ile ayak kokusu ve mantara son!

Wuxes ayakkabının yararları ve özellikleri, ayak sağlığı için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. İşte detaylar...

Wuxes ayakkabı ile ayak kokusu ve mantara son!

Türkiye’de daha önce hiç duyulmamış ve görülmemiş bir ürünün tanıtımı yapıldı. Yaşam koşulları nedeniyle insanlar, günün büyük bir kısmını, ayakkabılarını ayaklarından çıkartmadan geçirdiği için, ayak kokusu ve mantar problemlerine maruz kalmaktadır.

Çoğu zaman kalabalık bir ortamda ya da misafirlikte, ayakkabıları çıkarmaktan utanılır. Ayak kokusu aile ve toplum yaşantılarını olumsuz etkilemekte ve özgüveni zedelemektedir. Bu durum, hem çevremizdekileri hem de sizi çok rahatsız etmektedir. Birçok insan benzer durumlardan dolayı yaşadığı olumsuz tecrübeleri hatırlamaktadır. Artık çekinmek için ya da korkmak için bir gerek kalmayacak. Çünkü Wuxes ayakkabıları, ayak kokusunu kabus olmaktan çıkartıp, % 100 olarak ortadan kaldırıyor.

Peki bunu nasıl yapıyor ? 

Wuxes ayakkabılarının astarı tamamen NANO gümüş teknolojisi ile üretilmiş ve içi bu özel astar ile kaplanmıştır. Bu astarın antibakteriyel özelliği sayesinde en ağır ayak kokularını ve mantarları yok eder. Yeniden oluşmasına izin vermez. Dört mevsim kullanılabilen Wuxes ayakkabıları, gerek klasik, gerekse spor kıyafetlerle çok rahat giyilebilecek modelde ve kullanımda özel olarak üretilmiştir.
Özel nano gümüş astar sayesinde çoraplı ve çorapsız kullanıma uygundur… 

WUXES AYAKKABININ YARARLARI
Ayak kokuları, Mantar, Mayasıl, Ödem, Egzama, Şeker ve diyabet hastaları için koruyucu özellik taşımaktadır. Sedef hastalığına karşı etkilidir. Vücuttaki elektriğin atılmasını sağlar, stres oranını azaltır. Kışın üşümeyi, yazın harareti engeller. Elektromanyetik dalgalardan korunmayı sağlar.

ANTİBAKTERİYEL, ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİĞİ
Üründe kullanılan Wuxes Silver Nano teknoloji, karşılaştığı bakteri ve mikrobun hücre duvarını geçerek hücre zarındaki DNA’sını bozmaktadır. Böylece her 50 saniyede bir çoğalan mikropların ve her 20 dakikada bir sayısı ikiye katlanabilen bakterilerin üremesini engellemektedir. Wuxes ayakkabının Silver Nano ile ortaya çıkardığı elektronlar, hücre zarını yırtarak kumaş üzerindeki mikro organizmaların DNA ve RNA’sının kendilerini tekrarlayarak çoğalmaları özelliğini yok eder. Bakteri ve mantarlar, zarları bölünerek çoğaldıkları için zarları yırtıldığında çoğalmaları engellenmiş olur. Böylece mikrobik aktiviteyi etkisiz hâle getirir. 1 saat içinde bütün bakteri ve mantarları %99,9 oranında öldürür. 500’den fazla bakteri ve mantar çeşidine karşı etkilidir. Wuxes Silver Nano, bakterilerin bağışıklık kazanmasına izin vermez. Bakterilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri için sıcaklık, nem ve bu şartları hazırlayan yüzeylere ihtiyacı vardır. Bu nedenle ayakkabılar bakteriler için ideal bir ortam oluşturur. Wuxes Silver Nano bu mikroorganizmaları uzaklaştırarak koloniler meydana getirmelerini engeller. Wuxes Silver Nano amonyağı ve doğallığı bozulmuş (denatüre) proteinleri nötralize ederek antibakteriyel etki sağlar. Wuxes Silver Nano ayakkabıların antibakteriyel, antimikrobiyal etki gösterdiği aynı zamanda ayak mantarının oluşmasına engel olduğu, oluşan ayak mantarının iyileşmesinde önemli etkisi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

ANTİKOKU ÖZELLİĞİ
Gün boyu vücudun yükünü taşıyan ayaklar, çeşitli nedenlerle terler ve koku yapan bakterilerin çoğalması için uygun ortamı oluşturur. Wuxes Silver Nano ayakkabılar, ayağınızın hava almasını sağlayarak terlemeyi engeller. Wuxes Silver Nano ter ve ayak kokusu yapan bakterilerin üremesini ve çoğalmasını önler.

TERMODİNAMİK ÖZELLİĞİ
Wuxes Silver Nano, dünyadaki en iyi yansıtma ve iletkenlik özelliğine sahip elementtir. Bu özelliklerinden kaynaklanan termodinamik yapısıyla ayakları yazın serin, kışın sıcak tutar. Wuxes Silver Nano, vücuttan çıkan ısı enerjisinin %95’ini kaynağına geri yansıtır ve termal enerjiyi depolayıp dağıtır. Böylece ayakaları soğuk havalarda sıcak tutar. Wuxes Silver Nano, ısı iletkenliği sayesinde sıcak ortamlarda ayağınızdaki ısıyı dış ortama dağıtır, böylece ayakları serin tutar. Wuxes Silver Nano, ter bezlerinin doğru oranda çalışmasını sağlayarak vücudun ısı dengesini düzenler.

DİYABETİK ÖZELLİĞİ
Diyabetli kişilerde diğer kişilere göre ayak bakımı çok daha önemlidir. Kan şekerinin sürekli yükselmesi tüm vücutta olduğu gibi ayaklarda da olumsuz etkiler doğurur. Diyabet rahatsızlığı damar duvarlarını bozarak damarların hasar görmesine ve ayaklara giden kan miktarının azalmasına neden olur. Tedavisiz ve kontrolsüz diyabette bacak ve ayaklardaki sinirlerin işlevleri bozulmakta, ağrı, sıcaklık ve dokunma hissinde azalma ve duyu kaybı olabilmektedir. Böylece ayaklardaki yaralanmalar hissedilmemekte, fark edilememektedir. Unutulmaması gereken nokta; vücudun ağırlığını taşıyan ve en çok baskı altında kalan ayakların, yaralanmalara en açık organlar olduğudur.

MANTAR ve EGZAMA ÖNLEYİCİ ÖZELLİĞİ
Mantar ve egzama rahatsızlığından en çok olumsuz etkilenen organlar ayaklardır. Mantar ve egzama rahatsızlığının ortak yönleri deri hastalıkları olmasıdır. Bu iki önemli rahatsızlığının oluşmasına sebebiyet veren birçok faktör bulunmaktadır. Ayaklarda oluşan çeşitli bakteri ve enfeksiyonlara bağlı olarak bu rahatsızlıklar gelişim göstermektedir. Wuxes Silver Nano teknolojisinin sahip olduğu antibakteriyel ve antimikrobiyal etkisi ayakta oluşabilecek bakteri ve enfeksiyonların önüne geçmektedir. Termodinamik özelliği sayesinde ter bezlerinin doğru oranda çalışmasını sağlayarak bakteri oluşumunda en önemli faktörü, yani teri engelleyerek sağlıklı bir kullanım sağlar. Wuxes Silver Nano, önceden oluşmuş mantar ve egzama rahatsızlığının tedavi sürecinde de tedavi destek ürünü olarak kullanılması tavsiye ediliyor. Bu etki klinik ortamda test edilip kanıtlanmıştır.

ANTİSTATİK ÖZELLİĞİ
Stres kavramı günümüzde yaşam tarzlarını etkileyen en önemli olumsuzluklardan biridir. Stres hem toplumsal hem de bireysel yaşamı biçimlendirmekte, organize etmekte, hatta yönlendirmektedir. Stres günlük hayatın her aşamasının bir parçası durumuna gelmiştir. Öyleyse stresle yaşamayı öğrenmek, stresin etkilerini en az indirmeye çalışmak gerekmektedir. Wuxes Silver Nano kullanıcılarına daha az stresli bir yaşam öneriyor. 

Nasıl mı? Wuxes Silver Nano, bilinen metaller arasında en yüksek iletkenliğe sahip elementtir. Wuxes Silver Nano teknolojisi, antistatik özelliği sayesinde vücutta biriken statik elektriği yalıtarak yorgunluk hissini azaltıyor ve daha rahat bir kullanım sağlıyor. Seyahat esnasında hava değişiminden dolayı oluşan durgun elektrik yükünü iyonları vasıtasıyla dağıttığı için seyahat ayakkabısı olarak da tavsiye ediliyor.

ELEKTRODİNAMİK ÖZELLİĞİ
Günümüzde teknolojide yaşanan hızlı gelişmeler sonucu elektronik cihazların (tv, radyo, bilgisayar, cep telefonları, küçük ev aletleri, ...) yaygınlaşması ile bu cihazlardan yayılan radyasyon elektromanyetik kirliliğe sebep olmuştur. Sağlıklı bir yaşam için bu kirlilikten bilinçli şekilde korunmak oldukça önemlidir. Wuxes Silver Nano metalinin yüksek yansıtma özelliği kullanılarak elektronik cihazlardan yayılan elektromanyetik radyasyonun insan vücuduna etki etmesi büyük ölçüde engellenmiştir. Sağlık ayakta başlar. Wuxes, her ayakta bir başka şık durduğu gibi, her sorunda da bir başka çözümle yardımınıza koşuyor.

WUXES AYAKKABI KULLANIMINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Güne başlarken;
o Ayağınızın ve çorabınızın temiz olmasına dikkat ediniz. Ayakkabıyı giydikten sonra ayağınız ayakkabının içinde hareket etmeyecek ve gezmeyecek şekilde tatlı sıkılıkta bağcıklar marifetiyle bağlayınız.
o Ayakkabıyı çıkardığınızda ayakkabıyı havadar bir ortama bırakınız. Ayaklarınızı parmak aralarınız dahil yıkadıktan sonra muhakkak kurulayınız.
o Wuxes ayakkabı kesinlikle yıkanmaz, nemli bezle silebilirsiniz.

<< Önceki Haber Wuxes ayakkabı ile ayak kokusu ve mantara son! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER