Ekonominin kalbi 25-26 Mart'ta Uludağ'da atacak


Uludağ, beşinci kez Ekonomi Zirvesi'ne ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından organize edilen zirveye yurtiçi ve yurtdışından önemli isimler konuşmacı olarak katılacak. Bu isimler arasında Silikon Vadisi yenilik ve liderlik danışmanı Navi Radjou, Malala Fund Kurucusu ve CEO'su Shiza Shahid, İsveç Eski Başbakanı Fredrik Reinfeldt, Finlandiya Eski Başbakanı Esko Aho, Yunanistan Ekonomi ve Finans Eski Bakanı Yannos Papantoniou da bulunuyor.

Zirveye yurtiçinden de Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in yanısıra TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, işadamları Ali Koç, Ali Ülker, Begümhan Doğan Faralyalı, Hanzade Doğan Boyner, Ahmet Nazif Zorlu, Zeynep Bodur Okyay, Hüsnü Özyeğin, Haluk Dinçer, Erhan Kamışlı, Hamdi Akın, Muharrem Yılmaz, Mehmet Kutman, Nihat Özdemir, Abdülkadir Konukoğlu, Korhan Kurdoğlu, Fuat Tosyalı, Vahap Küçük, Yüksel Yıldırım, Hüseyin Özdilek, Abdullah Kavukçu, Abdullah Kiğılı, Aziz Torun, Erden Timur, Erkut Yücaoğlu, Mustafa Taviloğlu ve Nurettin Eroğlu katılacak.

ZİRVENİN GÜNDEMİ

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde bu yıl 2023 projeksiyonunda sanayiciler için rekabet avantajlarının yanı sıra sanayinin geleceği ve sanayi 4.0 konuları konuşulacak. Ayrıca büyüme ve altyapı yatırımlarında Türkiye'nin geldiği nokta ile Türkiye ve dünyadan örnek girişimcilik hikâyeleri de aktarılacak. Dijital ekonomi ve büyüme stratejileri, teknoloji ve trendlerin iş dünyasına yansımaları, sosyal sürdürülebilirlik ve tutumlu inovasyon konuları da tartışmaya açılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ekonominin kalbi 25-26 Mart'ta Uludağ'da atacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER