Ekskavatör kursunu tamamlayıp meslek sahibi oldular


Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ilıca Eğitim, Yatırım, Kalkınma ve Hizmet Derneği'nin katkıları ile düzenlenen 'İş Makineleri Operatörlüğü Ekskavatör Kursu' tamamlandı.

Kurs, 'Erzurum, Kars ve Ardahan İlleri Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi' kapsamında Erzurum'un merkez Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından hazırlandı. BTC Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi tarafından desteklenen kurs, Atatürk Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Ardahan Üniversitesi işbirliği ile yürütüldü.

Kaymakamlık toplantı salonunda sertifika dağıtım töreni düzenlendi. 3 Kasım günü başlayan ve 76 saati teorik, 134 saati uygulamalı olmak üzere toplam 210 saatlik kurs sonrasında 14 kursiyerden 13'ü İş Makineleri Operatörlüğü Ekskavatör Sertifikası almaya hak kazandı.

Kaymakam Zafer Öz, meslek edindirme kurslarını desteklediklerini söyledi. Kaymakam Öz, söz konusu kursların devam edeceğini dile getirerek, "Kalifiyeli elemana her zaman ihtiyacımız var. Bu tür meslek edindirme kurslarını çeşitlendireceğiz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Ekskavatör kursunu tamamlayıp meslek sahibi oldular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER