El konan yurdu aralarında böyle paylaşmışlar

Berat Albayrak'ın Redhack tarafından hacklenen mailinden, hizmet hareketine ait yurt , okul gibi eğitim kurumlarının birbirlerine nasıl peşkeş çekildiği de çıktı

samanyoluhaber.com

Berat Albayrak’ın mailinden, kanunsuzca el konulan vakıf malı öğrenci yurtlarının yandaşlara nasıl peşkeş çekildiğine dair belgeler çıktı. 'İsmail Emanet' isimli (TUGVA Başkanı ve çakma Türkçe Olimpiyatları düzenlemekle görevlendirilen) kişi tarafından Berat Albayrak’a gönderilen mailde şu ifadeler yer alıyor:

“Selamun Aleykum Abi,

Kayseri Erciyres Üniversitesinin içinde paralelcilerin boşaltığı bir yurt tahsis için hazır bekliyor rektör aranırsa iş hemen çözülür yoksa üniversite bize kimse talip olmadı deyip lojmana çevirecek burasını bize gelen bilgi bu yer çok güzel hemen hazırlanabilir.”

Kayseri’nin en iyi yurdu 

Ganimet paylaşımına 'Selamun aleyküm' diyerek başlayan Emanet’in bahsettiği yurt binası Özel Zülal Yüksek Öğrenim Kız Yurdu ismi ile 2010-2011 öğrenim yılından, 2015 yılına kadar özel yurt olarak işletildi. 2015 yılı Ağustos ayında yurt boşaltıldı.

Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde olan yurt, üniversitenin fakültelerine yakınlık açısından Kayseri’deki en yakın yurt durumunda olduğu belirtiliyor


<< Önceki Haber El konan yurdu aralarında böyle paylaşmışlar Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER