Elazığ'dan, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek kampanyası


Elazığ'da Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) tarafından başlatılan kampanyaya Vali Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu ile Vali Yardımcılarının eşleri de destek verdi.

Yardım kampanyasına Sevcan Zorluoğlu, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Elazığ Başkanı Muradiye İşlek, Vali Yardımcılarının eşleri ile PEKAY yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Zorlu koşullarda görev yapan emniyet teşkilatının moral ve motivasyonunu artırarak yalnız olmadıklarının hissettirilmesi amacıyla düzenlenen kampanyaya gıda, giyim ve yaşam malzemesinin yanısıra güvenlik güçlerinin mevsim şartlarına direnebilmesi için termal içlik, çorap gibi soğuğu kesebilecek malzemeler gönderildi.

Emniyetimizin ve jandarmamızın vermiş olduğu büyük mücadelede onların yanında olduğumuzu göstermek ve onlara destek olmak amacıyla emniyet personelimizle beraber erzak hazırlandığını söyleyen Sevcan Zorluoğlu: "Emniyet müdürümüzün eşi Muradiye Hanım ve emniyet teşkilatında bulunan bütün memurların eşleri kampanyaya yardımcı oldular. Emniyet güçlerimiz bizim canımız, ciğerimiz. Bizim için Doğu ve Güneydoğu'da canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Onların yüzünde güzel bir gülümseme, gözlerinde bir mutluluk görebilmek amacıyla yapmış olduğumuz kampanyaya herkesi davet ediyorum. Hepsine selamlarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz. Allah onları korusun, devletimize milletimize zeval vermesin" dedi.

Hazırlanan yardım kolileri Nusaybin, Cizre, Hani, Sur ve Kocaköy'de görev yapan personellere gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Elazığ'dan, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER